Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 04.01.22

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 04.01.22

Дневен хороскоп – вторник – 04.01.22 - Tribune.bg
Снимка:

Движенията на планетите и енергиите, които създават, могат да повлияят на живота ви много повече, отколкото си мислите. 

Овен – Важно е да бъдете снизходителни днес и да не започвате годината, като си поставяте непостижими изисквания и непостижими цели. Все още ще имате 361 дни да изпълните и да покажете на какво сте способни.

Телец – Тази сутрин, след дългата почивка, мнозина се връщат отново на работа; изключително енергични сте. Имате много работа тази седмица, така че по-добре направете списък на приоритетните задачи. Работата ви се нуждае от много внимание днес.

Близнаци – Бъдете малко сдържани днес, в противен случай лесно можете да влезете в сблъсък с най-близкото ви обкръжение. Не съсипвайте това иначе добре започнато начало на този ден! Оставете всичко на другите и просто се съсредоточете върху работата си!

Рак – Някой не е спазил обещанията си, което много ви ядосва. Много отговорности и задачи ви очакват на работа. Въпросът е да не губите търпение, тъй като добре знаете, че всяко състояние е само временно. Много е важно сега да обърнете специално внимание на себе си.

Лъв – След дългата почивка, малко трудно ще се адаптирате на работното място. Денят може да е леко стресиращ за някои, така че се опитайте да останете спокойни и да запазите търпение. Някой на работа може да иска да ви обрисува в грешен цвят и това ще ви ядоса.

Дева – Звездите ви подкрепят във всичко, независимо с какви трудности трябва да се справите. Възползвайте се от това. Хубаво е да погледнете на ситуацията от различна гледна точка, преди да вземете каквото и да е решение.

Везни – Ще имате много задачи в днешния ден за изпълнение, но не се притеснявайте, защото в крайна сметка ще можете да постигнете всичките си цели. Възможно е днес някой да завладее симпатиите ви напълно и да покори сърцето ви.

Скорпион – Обикновено сте много упорити, но през този период ще откриете, че понякога е по-лесно да се приемат нещата такива, каквито са, отколкото да бъдете упорити. Позволете си да изследвате нови неща.

Стрелец – Това е период, в който трябва да дадете всичко от себе си. Опитайте се да намерите златната среда във всичко днес и се придържайте към нея през цялото време. Някои представители на този знак могат да очакват парични печалби.

Козирог – Чудесно време за започване на важни преговори, подписване на договори и постигане на цели. Това е период, в който ще бъдете по-малко емоционални и по-логични, така че ще ви бъде много по-лесно да вземате важни решения.

Водолей – Задава се тъмен облак, поради квадратурата на Луната с Уран в следобедните часове, но също така е ден на растеж. С повече концентрация денят ще продължи напред и проблемите могат да бъдат разрешени.

Риби –Време е да споделите притесненията си с някой, на когото имате доверие. Вашите приятели са хората, които могат да ви помогнат да преодолеете всеки проблем, с който се борите. Така че не се опитвайте да криете грешките си от тях.

Съветите на Фортуна

Нещата протичат енергично. Препоръчва се да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една - най-важната задача. Занимавайте се с текуща работа и не предприемайте нищо ново. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности.

Не трябва да се проспива денят в пряк и в преносен смисъл. Не бъдете пасивни. Лошо ще е, ако енергията ви отиде за празни размишления и я пропилеете. Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. Колкото повече енергия отдавате, толкова по-бодри ще се чувствате.

Пазете се от изблици на агресия - свои и чужди. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, възниква агресивно поведение. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети