Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 04.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 04.05.21

Дневен хороскоп – вторник – 04.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Имате достатъчно енергия, за да се справите с вашите задължения. Не предприемайте нищо важно. Внимавайте относно финансите. Избягвайте ненужните разходи и се опитайте да спестите пари. Партньорските отношения са малко нестабилни.

Телец – Днес ще трябва да се приспособите към обстоятелствата и да не бъдете твърде упорити и екстравагантни. Старайте се желанията ви да са по-реалистични, другото е загуба на време. Слушайте внимателно това, което хората искат да ви кажат и си направете изводи.

Близнаци – Днес е уместно да постигнете компромис в спорна ситуация. Възможно е да ви обезпокои някакво събитие. Избягвайте всякаква умора, което може да окаже неблагоприятно въздействие върху здравето.

Рак – Днес имате отговорности, които не можете да избегнете. Устойчивостта, с която постигате целите си, заслужава уважение. Повечето от вас ще изпитат душевен дискомфорт. Има възможност да се случи нещо интересно.

Лъв – Възможно е днес нещата да не се получат точно както сте ги очаквали. Може да попаднете на леки усложнения. Вие сте емоционално променливи. Проявете търпение в любовните отношения.

Дева – В момента емоциите ви са малко объркани. Понякога имате чувството, че партньорът ви не ви разбира, тоест -  не оценява добрите ви намерения и се чудите какво да правите. Постарайте се да запазите позитивната си нагласа.

Везни – Вие сте изпълнени с възвишени чувства, податливи на красотата във всичките й проявления. Днес сте податливи на любов. Чувствата сега са толкова дълбоки и силни, че здравият разум почива.

Скорпион – Възможно е да срещнете проблеми днес. Не прекрачвайте границите на вашата съвест. Особена деликатност се изисква при разговор с по-възрастни хора. Денят е травмоопасен, бъдете предпазливи и внимателни.

Стрелец – Днес между вас и други хора лесно ще възникват недоразумения. Не се изключват проблеми в партньорството. Причините за неразбирателството могат да бъдат чувства, навици, различни предпочитания, неспазени обещания, парични въпроси.

Козирог – Днес мързел, разсеяност, променливост на емоциите могат да попречат на изпълнението на обичайните ви задължения. Незначителните промени в настроението могат да повлияят на самочувствието. Наблегнете на почивката.

Водолей – Препоръчва се днес да рискувате възможно най-малко. Може да сте сигурни, че нещата ще се решат без вашата намеса, затова не форсирайте събитията. Ако общувате с човек, роден под огнен знак, скоро може да започнете по-близко приятелство.

Риби – Днес ви очакват многобройни ангажименти, а може да почувствате недостиг на сили. Вероятно ще имате нужда от повече почивка и сън, за да се възстановите. Увеличете приема на витамини и минерали, особено желязо.

Съветите на Фортуна

Може нещата да не вървят по начина, по който бихте искали. Не се отчайвайте! Не се обезсърчавайте, ако днес всичко  е извън контрол. Това е влиянието на отрицателната енергия за деня. Гледайте на света позитивно и мислете, че каквото и да правите, това е най-доброто.

Опитайте се да не се дразните днес, да не приемате всичко присърце. Погрижете се за домашните си задължения. Време е да извадите развалените и стари неща в кухнята, особено в хладилника. Хладилникът може да бъде символ на щастливо изобилие за вас. След като изпразните хладилника от излишното, сложете в него плодове и ядки - символи на богатството. На дъното на хладилника оставете три китайски монети, завързани с червена панделка. Това ще означава, че винаги имате средства за храна. Сменяйте монетите всяка година.

Сега се въодушевете и се опитайте да си представите удивителните положителни събития, които скоро ще се случат във вашия живот. Представете си как те напълно ви завладяват и покриват неблагоприятните ситуации, настъпили наскоро. Бъдете сигурни: Вселената ще компенсира всички ваши загуби. Основното нещо е да вярвате.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети