Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 05.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 05.01.21

Дневен хороскоп – вторник – 05.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще почувствате тежестта на отговорността, но ще се справите добре. Понякога ще ви се струва, че около вас има твърде много хора, с които трябва да общувате и в момента бихте предпочели да работите сами.

Телец – Често ще говорите с ентусиазъм за вашите идеи и планове. Не всеки ще ви разбере, така че внимавайте на кого казвате. Бъдете отворени за различни предложения. Вашето здраве е последното нещо, което трябва да пренебрегвате.

Близнаци – Сега не е моментът да предприемате решителни стъпки, най-добрата стратегия е да отстъпите за малко и да наблюдавате как се развиват събитията в личния ви живот. Изчакайте, докато интуицията ви подскаже, че моментът е подходящ.

Рак – Днес трябва да бъдете по-внимателни от обикновено във всичко: в разговори, по време на работа, при пътуване. Изглежда, че всичко е по силите ви, но трябва да изберете приоритети, за да не се претоварвате.

Лъв – Ако търсите поддръжници на вашите идеи, възможно е да се срещнете с хора, които споделят вашите интереси. Можете също така да разчитате на покровителството на хора с власт и високо положение. Всичко, което трябва да направите, е да се представите в благоприятна светлина.

Дева –Различни дребни неща могат да развалят настроението ви, например бъркотията в къщи може да доведе до кавга с членовете на семейството. Понякога са необходими компромиси. Би било погрешно да купувате неща, за да се утешите - може да се окажете с празни джобове.

Везни – Влиянието на Сатурн ви дава организираност и целенасоченост и ви мотивира да работите по дългосрочни планове. Що се отнася до личния ви живот, ще изживеете радостни моменти. Насладете се на подкрепата на звездите!

Скорпион – Не позволявайте на другите да ви обвиняват за всичко, понякога и те са виновни. Не забравяйте да бъдете отворени за други гледни точки, когато става въпрос за решаване на проблеми. Съгласуването и на двете страни е трудна, но не и невъзможна задача.

Стрелец – Ще се изнервите, когато трябва да общувате и да си сътрудничите с другите. Най-вече защото не всичко ще тече професионално от тяхна страна. Дори тялото ви да е претоварено, когато си вземете заслужена почивка и релаксация, ще се почувствате напълно освежени.

Козирог – Очакват ви приятни изненади, неочаквани съвпадения, от които можете успешно да се възползвате. Вие сте креативни, често намирате неочаквани, но абсолютно верни отговори на въпросите, които биха объркали другите.

Водолей – Бъдете наясно какво наистина искате и какво можете да направите, и намерете златната среда. Малките разочарования ще бъдат с незначителен характер и вие ще ги компенсирате с добри влияния в други области на живота.

Риби – Въпреки че понякога ще се чувствате разочаровани от обстоятелствата, хората и събитията, бъдете отворени и вярвайте, че може да се случи нещо красиво. Тогава ще ви се случи. Кажете на партньора си, че имате нужда от малко внимание. Може под формата на масаж.

Съветите на Фортуна

Ден на мъдростта и получаване на нови знания. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление. Изведнъж могат да се появят нови възможности. В главата ви могат да изплуват оригинални решения и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми. Идеално време за събиране на информация и трупане на нови знания и опит.

По-скоро спокоен и приятен ден, отколкото за активни действия. За започване на нови и сериозни дела не е благоприятно. Не губете време в празни разговори, борете се с мързела, в противен случай енергията на деня ще се обърне срещу вас.

Днес е добре да се хапва по-малко, но често и да не се ограничавате от храна. Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали. Чрез сънищата може да получите Божествени откровения. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети