Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 05.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 05.02.19

Дневен хороскоп – вторник – 05.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Може да мине известно време и ще оцените това, което сте получили – не само материално, но и духовно

Овен – Този ден няма да бъде толкова лесен, колкото бихте искали. Не е най-доброто време за започване на нови дела. Добре е днес и през следващите дни да се стараете да се вслушвате в мненията и съветите на другите.

Телец – Звездите предупреждават, че през следващите дни ще има неочаквано развиващи се събития. Струва си да бъдете бдителни и предпазливи и винаги да имате резервен план. Начинът, по който виждате перспективите, ще бъде значително повлиян от вашето настоящо настроение.

Близнаци – Ще трябва да се разчитате изцяло на ума си. Добре е да се отдаде предпочитание на нестандартните методи. Вашата изобретателност ще ви помогне да намерите безупречни решения в различни ситуации.

Рак – Препоръчва се днес и следващите дни да не се претоварвате физически. Трудно е да проявите последователност в думите и в мислите. Вашите решения могат да бъдат нестабилни, а разсъжденията - хаотични.

Лъв – Не се препоръчва извършването на важни платежни и банкови операции, вземането на кардинални бизнес решения. В компанията на най-близките хора ще се чувствате приятно и комфортно.

Дева – Събитията от този ден могат да променят много неща в живота ви. Те ще ви принудят да преразгледат приоритетите и дългосрочните си планове. Помислете дали сте направили правилния избор, дали сте организирали живота си правилно.

Везни –Може би ще станат известни някои любопитни факти. Не се притеснявайте, ако нещо се обърка - не така както бихте искали. Може да ви се струва, че трябва да предприемете незабавни и решителни действия, но това не е така. Наблегнете на общуването с близките.

Скорпион – На вас звездите препоръчват през следващите дни да се вгледате по-отблизо в непознатите около вас. Не е изключено между тях да срещнете хора, с които ще имате дълги и топли отношения. Вземете превантивни мерки относно вашето здраве

Стрелец – Денят може да изглежда труден, но въпросът не е толкова в събитията, които носи, а в отношението ви към тях. Възможни са кавги с близките. В някои случаи разногласията са свързани с някои ежедневни проблеми или се отнасят до пари, но може да ви се струва и че просто няма причина.

Козирог – Може да се появи ситуация, чиито корени се крият някъде в миналото. Ще трябва да погледнете назад и да намерите връзката на старите събития с текущите. Тогава решенията за настоящите трудности ще бъдат намерени почти веднага.

Водолей – През следващите дни звездите ви предупреждават да не се вслушвате прекалено в чуждото мнение, тъй като никой по-добре от вас не знае какви са обстоятелствата около вашите дела. Не предприемайте нищо, което не сте обмислили добре предварително.

Риби – Добър ден за работа, особено за връщане към стари проекти. Скорошните събитията могат да предизвикат сериозни промени в личния живот. Някои обстоятелства ще започнат да се развият във ваша полза и ще бъдете облагодетелствани.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Трябва да сте внимателни към всичко, което получавате в този ден, дори когато ви се струва, че няма да ви е полезно. Може да мине известно време и ще оцените това, което сте получили – не само материално, но и духовно.

Необходимо е да се развива щедрост и умение да отдаваме на другите. Не само да получаваме, но и да можем да даваме. Раздайте своите ненужни неща на нуждаещите се. Не трябва да има съжаление за онова, което давате. Усещанията на тялото в този ден са като тест, който ни показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Ако си представите хора или храна и ви се повдигне, значи са вредни за вас и трябва да ги избягвате.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати