Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 05.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 05.05.20

Снимка:

Символ на деня е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо

Овен - Днес трябва да сте внимателни, ако правите нещо важно. Колкото по-важна е задачата, с която се сблъсквате, толкова по-голяма е вероятността от грешки. Може да се нуждаете от малко помощ.

Телец - Работата ще ви отнема повече енергия, отколкото обикновено. Трябва да сте по-внимателни във финансовите въпроси. Съществува риск от значителни загуби. Не се изключват глоби, непланирани разходи.

Близнаци - Луната оказва положително влияние на личните взаимоотношения. Нищо няма да ви попречи да се забавлявате с любимите си хора. Успешни ще са романтичните срещи. Ще имате шанс да направите добро впечатление на някого, когото отдавна харесвате.

Рак - Днешният ден няма да е лесен за чувствителните и уязвими хора, както и за тези, които са много загрижени за мнението на другите. Старайте се да приемате нещата от живота по-философски.

Лъв - Подходящо време за установяване на делови договорености, за уреждане на разни въпроси, както и за общуване с опоненти и недоброжелатели. Възможно е да настъпят някои добри промени в семейството или радостни събития у дома.

Дева - Прекрасно ще ви се отдават делата, свързани с управление и контрол, анализи, представителство. Използвайки своите природни качества, ще можете да преуспеете навсякъде. Сърдечните дела постепенно се стабилизират.

Везни - Бъдете решителни, не се страхувайте от трудности. Денят не е лек, но можете да успеете или поне да избегнете сериозни загуби. Много важен е отговорният подход за решаване на проблемите.

Скорпион - Смело и решително направлявайте своята енергия за осъществяване на плановете и делата ви във всякакъв аспект. Практически няма да срещате препятствия. Информацията ви ще идва от надеждни източници и може да й се разчита.

Стрелец - Ще успеете да се справите с трудни дела и сложни задачи. Ще имате нужната подкрепа. Първата половина на деня обещава да бъде по-щедра на положителни емоции и ярки впечатления.

Козирог - Добро време за практически договаряния, за съставяне на делови отчети, за работа с документи. Задълженията, които ще възникнат след това са напълно по вашите сили. Събитията ще имат положителен изход.

Водолей - Не бързайте да сключвате дългосрочни договори. Скоро ще се открият нови обстоятелства, чрез които ще постигнете по-благоприятни условия. Изключително нежелателно е да се смесват работата и личните взаимоотношения.

Риби - На работното място внимавайте и избягвайте дискусии и спорове с бизнес партньори, колеги и/или клиенти. Препоръчва се внимателно да следите ситуацията и да се предприемат необходимите мерки своевременно.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Ден за учение и натрупване на информация. Идеален за постигане на хармония. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

Символ на деня е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Избягвайте да вземате важни решения.

Денят подхожда за интензивен отдих, за разпускане, релакс. Препоръчва се повече да почивате, по-малко да работите. Добре е да сте обкръжени от красиви предмети, да разглеждате красиви природни картини, клипчета. Стремете се към неща и хора, които могат да повдигнат настроението ви. Внимавайте да не счупите нещо и да не се порежете. Не е хубаво да видите кръв.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още