Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 06.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 06.10.2020

Дневен хороскоп – вторник – 06.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Плодотворен и интересен ден. Обстоятелствата се развиват много добре и имате време да направите дори повече от очакваното. Непланирани срещи са възможни, които ще повишат настроението ви.

Телец – Не отхвърляйте идеите и мнението на други хора. Сътрудничеството с тях ще ви е от полза. Проявявайте повече уважение и внимание към противоположния пол и ще се радвате на успехи.

Близнаци – Не увеличавайте натоварването в работата, дори да ви се струва, че можете да се справите с много неща. Ще има шанс да решите някои въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Денят е подходящ за укрепване на личните отношения.  

Рак – Някои дреболии могат да влошат настроението ви. Трудно ще ви е да се съсредоточите върху делата си и да ги доведете до край. Не винаги знаете как най-добре да решите проблемите, които са се натрупали, но не искате да се вслушвате в съветите на други хора.

Лъв – Не е желателно да обсъждате важни въпроси, особено ако знаете, че сега няма да можете да ги разрешите. Нека събитията да се развиват сами, а по-късно ще се появят нови възможности. Някои от вас имат страхотни планове за вечерта.

Дева – Днес трябва да сте по-внимателни. Не се отпускайте, дори ако смятате, че сте много близо до целта. Трудности не са изключени, препятствията могат да се появят по пътя в най-неочакваните моменти. Когато става дума за работа, необходимо е да се обърне внимание на малките подробности.

Везни – Днес не сте настроени да изразявате силни чувства или да се държите твърде емоционално. Напротив, с вашето спокойствие вие положително влияете на другите, правейки ги по-балансирани като вас.       

Скорпион – Днес бъдете сдържани и не се поддавайте на поривите си. Контролирайте собствените си желания, особено когато се касае за материални разходи. В някои отношения няма да ви достига енергия и желание да довършите започнатото.

Стрелец – Не започвайте нови действия, ще бъдат обречени на трудности и проблеми. Внимавайте с парите и не вземайте важни решения по отношение на финансите. Възможно е да срещнете хора или да попаднете на обстоятелства, които ще ви отворят нови перспективи. 

Козирог – Днес избягвайте прекалената активност. Бъдете по-умерени в действията си. В този ден е добре да бъдете сами, но не бъркайте уединението с отчуждение. Приветстват се всички занимания, които могат да стимулират въображението ви.

Водолей – Днес може да се наложи да импровизирате на моменти. Старайте се да се държите деликатно, за да не нараните чувствата на някого случайно. Това е правилната стратегия на поведение, която ще ви позволи да постигнете целите си по-лесно и по-бързо, отколкото ако се държите агресивно.     

Риби – Днес като цяло ще бъдете спокойни. Изключение има само в сферата на личните отношения. Тук емоциите могат да надделеят над здравия разум и рискувате да направите нещо, за което по-късно да съжалявате.                    

Съветите на Фортуна

Енергиите са много променливи и в много от случаите те определят нашето поведение и реакциите на ставащото. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора. Най-добрата форма на общуване е компромисът. Следете какво говорите. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.  Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети