Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 05.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 05.10.21

Дневен хороскоп – вторник – 05.10.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Във всичко, което се опитвате да направите днес, има много неясноти и би било добре не само да имате повече търпение, но и да проявите повече разбиране към хората около вас. Добре е да  премервате думите си внимателно.

Телец  – Важно е да запазите положителни мисли, дори ако те са свързани с бъдещето и не сте сигурни дали ще станат реалност. По този начин ще можете да избегнете всякакъв вид обезсърчаване.

Близнаци – Започвате деня с добро настроение, изпълнено с ентусиазъм. Добрата новина и добротата на околната среда ви зареждат с оптимизъм. Независимо от доброто чувство, което ви носи, бъдете готови за евентуалния дискомфорт, който ви очаква вечерта.

Рак –Внимавайте какви задължения приемате, защото не сте в положение да спазвате всички споразумения. Вие сте в променливо настроение и сте склонни към нервност, особено по отношение на вашето семейство.

Лъв – Започнали сте да вършите няколко неща наведнъж. Въпреки че сте способни на подобни приключения, днешните транзити не ви обещават успех. По добре е да карате нещата едно по едно, ще бъдете по-спокойни.

Дева – Днес не се стремете да излизате на преден план. Самочувствието, отговорностите, задълженията или други фактори ще ви попречат да изразявате ясно мислите си и да издържите до край ролята, която сте поели. Възможно е да проявите прекалена емоционалност.

Везни – Не се поддавайте на напрегнатата атмосферата, придържайте се към темпото си и денят ще премине спокойно. Отдавате твърде голямо значение на хората, които ви критикуват и осъждат само поради собствената си скука.

Скорпион – Имате много планове и очаквате бърза реализация. За съжаление нещата не се развиват с желаните темпове. Търпението не е вашата силна страна, така че има известно напрежение и недоволство.

Стрелец – Денят е емоционално наситен. Подходящ момент за символично сбогуване с елементите на миналото. Реагирате импулсивно, което усложнява отношенията с околната среда. Звездите ви съветват да не губите време за празни приказки, опитайте се да избягвате дълги спорове.

Козирог – Днес не трябва да бързате и да си давате зор в нещата, които правите. Това може да доведе до възникване на грешки. Дори да сте напълно уверени в своите решения, трябва да ги преразгледате още веднъж и е по-добре да ги отложите за по-късно.

Водолей – Опитайте се да стоите далеч от хора с негативни енергии, в противен случай ще се претоварите емоционално. Днес сте податливи на чуждо влияние. Не се доверявайте прекомерно, защото може да бъдете измамени.

Риби – По време на работа може да възникнат проблеми, които изискват спешно разрешаване. Нещата днес няма да вървят съвсем по план и в резултат на това можете да откриете, че настроението и енергийните ви нива спадат. Имате твърде много идеи, но сте нерешителни.

 

Съветите на Фортуна

Символ на днешния ден е октоподът, който със своите пипала (негативни мисли и отрицателни емоции) може да обгърне цялото ви съзнание, затова се постарайте да не губите контрол над себе си, да не избухвате. На този ден трябва да сте особено сдържани и внимателни. Бъдете толерантни към недостатъците на други хора, не реагирайте прекалено бурно на нередностите.

Силите отслабват, енергията се изтощава. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. За да се защитите запалете свещ, заемете се с очистителни процедури, нищо важно не предприемайте. Трябва да избягвате фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата.

През този период се увеличава опасността за възникване на различни видове конфликти и спорове. И ако навреме не се овладеят, острите ситуации могат да преминат във враждебни отношения за дълго време. Просто всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Не вземайте нищо при сърце. От 11:47ч до 15:42ч нищо важно не предприемайте.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети