Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 05.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 05.11.19

Дневен хороскоп – вторник – 05.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес е добре да се уедините при изпълнение на професионалните ангажименти и ако имате такава възможност, наистина го направете, тъй като това ще увеличи вашата производителност и ще постигнете по-добри резултати.

Телец – Днес се занимавайте само с това, което ви допада, иначе няма да постигнете добри резултати. Вършете си работата с темпо удобно за вас. Не се напрягайте и не бързайте. Важни неща не предприемайте.

Близнаци – Това не е денят, в който да се справите с изпълнението на важни житейски въпроси. Анализирайте плановете и ги коригирайте във връзка с променената ситуация. Може да се наложи да отделите достатъчно време, за да намерите актуална информация.

Рак – Днес има голяма вероятност да преживеете някои трудности, но няма да се откажете. Вашата чувствителност също може да повлияе върху действията ви. Този ден ще е неуспешен във всяко отношение - може да има загуби.

Лъв – Днес по-добре насочете вниманието си към решаването на административни и битови проблеми. Отложете всичко важно и финансовите проблеми за друго време. Прекарайте вечерта в спокойна атмосфера, без да правите нищо важно и конкретно.

Дева – Днешният ден е предназначен за рутинна работа и повече почивка. Избягвайте да се натоварвате със сложни задачи. По-важните неща вършете до 16:38ч. Трябва да бъдете изключително внимателни в контактите с непознати хора - вероятността  да се сблъскате с агресия е висока.

Везни – Днешният ден не е много подходящ за енергична и активна работа - ще има спад в жизнената ви енергия. Не позволявайте само от любезност да пренебрегвате вашите приоритети и желания.

Скорпион – Период на повишена активност и психическо напрежение, затова намерете време за релаксация. Ще имате възможност да решите въпроси, свързани със стари ситуации. Подходящо за довършване на започнатото.

Стрелец – Днес е по-добре да не се предприемат активни действия. Вероятно ще срещнете препятствия, които ще ви отклонят от дейностите ви.  Търсете уединението, избягвайте провокациите.

Козирог – Работоспособността ви ще бъде намалена, общото състояние  - отпадналост. На мнозина ще им се иска да избягат от работа, от контакти с хора и всякакви вълнения. Ако имате такава възможност, няма да е лошо да го направите.

Водолей – Вашата чувствителност може да се изостри, в резултат на което вероятността от конфликтни ситуации ще се увеличи значително. Не очаквайте хората да се държат по начина, по който искате. Ако продължавате така, това е сигурен път към конфликт.

Риби – Във всичко, което е наистина е важно, разчитайте на собствените си сили. Да се обърнете към някого за помощ днес, за съжаление е почти безсмислено. Малко вероятно е съветите да се окажат полезни: твърде често хората ги дават без да разбират ситуацията.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Проблемно време – конфликтен ден. Засилена агресивност, лесна раздразнителност, повишена емоционалност, остри реакции, на всичко това оказва влияние квадратурата на Марс с Плутон и на Луната с Меркурий. Характерни ще бъдат закъснения за срещи, в транспорта, графиците. Не се препоръчва да назначавате срещи, особено делови, да се договаряте, да вземате важни решения, да се пътува, да говорите пред публика, да ставате посредници, да се купува или продава имот. Да се избягват многолюдни места, ходене по тъмно на сами жени, митинги.

Нашите идеи, мисли и начин на общуване могат да бъдат прекалено емоционални и импулсивни. Можем да казваме неща, които в действителност не мислим и съвсем естествено да възникнат проблеми в общуването, в семейството, в обкръжението.

Помнете също, че не е задължително непременно нещо лошо да се случи с вас. Просто такива са тенденциите като цяло.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети