Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 06.04.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 06.04.21

Дневен хороскоп – вторник – 06.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Съществуват благоприятни обстоятелства за промени, както в личния живот, така и на работното място. Определете кое е по-важно за вас и кое по-малко и се фокусирайте върху целта. Някои ще постигнат успехи в любовта. 

Телец – Днес гледате на нещата с други очи. Струва ви се, че настоящата ситуация е благоприятна и се радвате, защото в крайна сметка всичко се получава така, както сте искали или планирали. Насладете се на прекрасния ден. 

Близнаци – Това е ден за разширяване на кръгозора ви по всякакъв начин. Искате да си починете от всякакви по-сериозни ангажименти и да посветите малко време на общуването и приятелства, които за кратко сте оставили на заден план. Днес е денят за тях! 

Рак – За да не пилеете напразно енергия, направете списък с приоритетите си за седмицата, съсредоточете се върху важното и не губете енергия за второстепенните неща. Предвид голямата любов, която изпитвате към дома, ще инвестирате по-голямата част от работата и времето си точно там. 

Лъв – Дори да има трудни моменти в любовта и връзките, ще имате възможност да ги разрешите по най-добрия възможен начин. Постарайте се да обърнете повече внимание на любимия човек, не пренебрегвайте неговите нужди.

Дева – В една част на деня ще блестите от любов и щастие, докато в другата половина отново ще станете замислени и почти тъжни. За капризите ви е трудно да се улови ритъма, така че не се изненадвайте, че никой около вас няма да може да ви разбере. 

Везни – Това е ден, в който искате да се отърсите от всички задължения, които сте имали през предишните дни, както и да си прекарате добре в компанията на любимите си хора. Няма да свалите усмивката от лицето си, а доброто ви настроение определено ще бъде забелязано от хората около вас. 

Скорпион – Плодотворен ден, който ви дава шанс да се справите с многото задачи. Не позволявайте на никой да ви обърква, да ви влияе на решенията. Ръководете се от вашия собствен опит и здрав разум, а не от чужди съвети. 

Стрелец – Често ще трябва да вземате решения в движение, да вършите няколко неща едновременно. Едва ли някой би могъл да се справи по-добре от вас. Днес ще покажете своята интелигентност и уравновесеност. 

Козирог –Напоследък сте твърде напрегнати и изнервени, което се отразява на всичките ви отношения. Засега не би било лошо да отделите малко време за почивка или нещо, което да ви отпусне и развесели.

Водолей – Чудите се какво не е наред със здравето ви. Чувствате се отпаднали и това е достатъчно, за да ви накара да мислите, че нещо не е наред. Може би напоследък сте прекалили с активността, така че тялото ви информира, че се нуждае от почивка. 

Риби – Това, от което се нуждаете днес, е някаква дейност, която ще отклони мислите ви от мрачните неща. Това, което ви е необходимо в момента, е да се наспите добре и да си починете преди да се впуснете в сериозни действия. 

 

Съветите на Фортуна 

Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно. Настъпва процес на разрушаване на старото и създаване на новото. В човек се пробуждат скрити сили. Анализирайте всичко, което се случва с вас и се опитайте да откриете причинно-следствените връзки със събитията. 

Ден за творчески и нестандартни решения. Денят е подходящ за ремонтни работи, за покупка на мебели, за полагане основа на бъдещи проекти. Благоприятно е да се прекара известно време в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация. Общуването с противоположния пол носи прекрасни усещания, както и сексът. Добрият и продължителен секс в този ден служи отлично като профилактично средство срещу много заболявания. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети