Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 07.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 07.01.20

Дневен хороскоп – вторник – 07.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вие мислите рационално, съпоставяйки всички плюсове и минуси. Вдъхновени сте от нови идеи. В семейството е възможно да възникват противоречиви ситуации. Всичко ще е наред, ако уважавате правото на всеки за лично мнение и не игнорирате желанията на другите.

Телец – Днес нещата ще ви се получават добре, макар и малко трудно. Имате необходимите ресурси да се справите с по-сложните ситуации. Може да има малки парични постъпления, но разходите са също вероятни.

Близнаци – Обстановката около вас може да е напрегната. Но докато проявявате здрав разум и държите емоциите под контрол, всичко може да се уреди. Не позволявайте на никого да оказва натиск върху вас, да ви налага каквито и да било решения.

Рак – Първата половина на деня носи опасност от разногласия и спорове. Всеки може да ви стане опонент: от колегата до някой от семейството. Ако успеете да задоволите някои от своите желания, животът ви ще стане по-приятен.

Лъв – Днес имате силно творческо вдъхновение. Вашите способности и таланти ще намерят своето приложение. В любовта знаете какво искате и сте готови да действате незабавно, за да спечелите обекта, който ви интересува. Важно е да не прекалявате.

Дева – Денят е добър предимно за практически дела. Старайте се да избегнете разногласия с близките хора. Дори ако друг ви е виновен, не си позволявайте отрицателни забележки и критики срещу този човек.

Везни – Заради вашето емоционално спокойствие е по-добре да избягвате разговори, които носят напрежение и не са много подходящи. Въобще по-добре е да сведете общуването до минимум. Не претендирайте за нищо и не изявявайте капризи, особено пред партньора си.

Скорпион – Във всеки разговор, който провеждате днес се стремете да избягвате навлизане в опасни води – лесно могат да избухнат спорове и да се стигне до противоречия. Трудно ще запазвате спокойствие, тъй като сте прекалено емоционални.

Стрелец – Най-вероятно ще трябва да работите и да положите усилия повече, отколкото обикновено. Не мислете, че вашите планове ще се реализират сами или обстоятелствата ще се развият толкова добре, че ще постигнете целта си без никакви усилия.

Козирог – Днес е важно да не изисквате невъзможното от себе си и да не очаквате прекалено много от другите. Не е изключено някой стар проблем да ви напомни за себе си. Семейните въпроси могат да изискват повече внимание от обикновено.

Водолей – Луната във вашия творчески пети дом ви прави малко егоистични. Готови сте да се борите за своето до последно. Благоприятен период за решаване на лични и семейни проблеми. На децата трябва да се обърне повече внимание. Поинтересувайте се от техните проблеми и желания.

Риби – Търсите спокойствие, яснота и определеност, но днес малко трудно ще ги намерите. Няма да изгаряте от желание да се занимавате с това, което имате да вършите. Бъдете внимателни, нараства вероятността от инциденти.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е неблагоприятен. Нищо не трябва да се прави и да се започва, само да се довършва. Любовните срещи и запознанствата е по-добре да бъдат отложени. На този ден могат да се появят много ситуации от миналото, като бумеранги да се върнат към нас. Това трябва да се вземе на сериозно и да се анализира миналото, да се открият грешките и неправилните действия. Време за разплащане на дълговете. Събитията на този ден могат да ви разкрият какви кармични дългове имате.

Луната в Близнаци - През този период се увеличават любознателността, общителността и приказливостта, подсъзнателното настроение за контакти и повърхностно общуване. Уязвими са дихателната и нервната система, раменете и ръцете.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети