Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 07.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 07.04.20

Дневен хороскоп – вторник – 07.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Хубаво е да прекарате деня с близки хора, по-малко в компанията на странични

Овен – Необмислените действия днес могат да причинят проблеми на работното място или у дома. Ситуацията ще започне да се променя към по-добро, когато успеете да се научите да контролирате емоциите.

Телец – Денят е подходящ за делово общуване и работа с информационни източници. Добре е да избягвате изясняване на отношенията. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате.

Близнаци – Може да се наложи да мислите нестандартно и да проявите малко хитрост. Понякога е по-добре да се действа по обходни пътища. В личните отношения, постарайте се да не поставяте ултиматуми на партньора си, това може да доведе до кавги.

Рак – По време на работа трябва да се реши един проблем, който отдавна е „заседнал” и изисква вашата намеса. У дома всичко е стабилно, под вашия пълен контрол. Има риск да се похарчи голяма сума пари за нещо ненужно.

Лъв – Един стар дебат (спор) може да излезе отново на повърхността, но този път е време да приключите с нещата и недоразуменията. Отпуснете ума си и си позволете да се поглезите. Ако работите, бъдете търпеливи. 

Дева – Решавайте проблемите постепенно, завършвайте даден проект преди да започнете друг. Може да изпитате стрес, ако предприемете всичко наведнъж. Скоро ще настъпят промени, които ще ви вдъхновят и ще донесат положителни емоции.

Везни – Предстоят ви много дела, но мързелът може да ви попречи да постигнете желания резултат. Опитайте се да намерите подходяща мотивация за себе си. Прекарайте вечерта в медитация - релаксацията ще помогне за възстановяване на енергийния потенциал.

Скорпион – Поставяте си много високи цели, започнете с малки стъпки, ако искате да постигнете бързи резултати и удовлетворение. Диетата може да причини храносмилателни проблеми, направете промяна. Ако работите, не бъдете твърде критични и взискателни с колегите си.

Стрелец – Денят ще премине спокойно. Можете да правите каквото искате. Успешно ще се справите с всички въпроси, свързани с работата и дома. По-добре да не се появявате на обществени места - възможни са малки, но неприятни недоразумения.

Козирог – Някои от вас до толкова са завладени от работата си и кариерата, че нямат време за личен живот. За щастие звездите вече са на ваша страна, слушайте сърцето си и правете това, което ви подсказва.

Водолей – Ще бъдете настойчиви и със своето остроумие постоянно ще изненадвате тези около вас. Не потъвайте в емоции, бъдете умерени. Време е да започнете да ставате по-спокойни и да гледате на света по различен начин. Имате нужда от почивка, подсигурете си я.

Риби – Денят може да е малко сложен. В делата си ще се ръководите от интуицията, която няма да ви разочарова. Ще можете да забравите за известно време за задълженията и да се отпуснете. Почивката е добра за вашето здраве.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Не се препоръчва да започнете нищо ново. Не вземайте прибързани решения, първо „измерете седем пъти” преди да предприемете нещо. Мислите трябва да бъдат контролирани, да се говори по-малко, да не се хвърлят думи на вятъра.

Добре е да се отървете от старите неща. Хубаво е да прекарате деня с близки хора, по-малко в компанията на странични. Не се препоръчва да тръгвате на дълги пътувания. Добре е да се помолите за душите на починалите близки. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.

Денят се смята за опасен и сатанински, в който се появява злото под различна форма. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Старайте се да контролирате емоциите си и да не се намесвате в конфликтни ситуации. Главното нещо е да не се прекъсне хармонията в отношенията с хората и да се поддържа мир и спокойствие.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети