Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 07.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 07.05.19

Дневен хороскоп – вторник – 07.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Изградете здрава основа и обърнете внимание на това как общувате с други хора

Овен – Днес ще почувствате прилив на енергия. Има вероятност да се появят около вас хора, способни да ви отворят нови възможности. Бъдете внимателни към всякакви предложения и в същото време гледайте да не пропуснете някой добър шанс.

Телец – Всички ограничения и препятствия днес се свеждат до минимум, което обаче не важи за емоциите. Отидете при приятели, общуването с тях сега е необходимо - те вероятно се нуждаят от вашите съвети или вие от техните, заедно можете да намерите най-доброто решение.

Близнаци – Не се препоръчва да поемате рискове сега. Днешният ден може да ви донесе загуба и разочарование. На работното място, ако се вземате много на сериозно (и за незаменими), отношенията с колегите ви могат да пострадат.

Рак – Денят е идеален за поверителни разговори, в които можете да научите много за себе си. Днес е важно да не се правят грешки в работата и особено при попълването на документи. Преди да подпишете нещо, не забравяйте да прочетете внимателно.

Лъв – Днес не трябва да действате прекалено открито, такава тактика в момента ще има много съмнителен успех, деликатният подход ще бъде по-ефективен. Призовете чувството си за хумор при разрешаване на конфликти. Не бъдете прекалено сериозни.

Дева –Денят е перфектен да се ангажирате с текущите си дела. Бъдете тактични и деликатни. Днес имате шанс да повишите доверието към себе си и да намерите общ език, дори и с най-неподатливите хора.

Везни – Всички проблеми, които сте мислили, че отдавна са решени, отново са на път да се появят. Не вземайте самостоятелни решения, потърсете подкрепа от близки или приятели. Ще научите нещо ново, което не сте знаели досега.

Скорпион – В днешният ден можете да се срещнете със съдбата си дори в тълпата или на път за работа. Гледайте да не се разминете без да сте разбрали. Ще се появят нови хрумвания как да увеличите доходите си.

Стрелец – Повече мълчете и не бързайте да споделяте плановете си с никого. Днес ще ви е необходим натрупаният опит. Ще бъдете по-чувствителни и склонни да реагирате прекалено емоционално на случайни коментари.

Козирог – Следобед трябва да преодолеете собствената си несигурност, да вложите сила и воля, за да намерите изход от незначителни, но неприятни ситуации. Проблемите и трудностите, които могат да излязат пред вас, няма да ви отбият от пътя ви.

Водолей – Днес вие обективно преценявате събитията, убедително излагате мислите си и изисквате нужното уважение от другите. Семейните дела вървят добре, но никой не е имунизиран срещу недоразумения, така че са напълно възможни.

Риби –Днес може да се случат някои необичайни неща, да се появят недоразумения. В следобедните часове ви очаква прилив на енергия и желание за преодоляване на всякакви препятствия при постигане на целите.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Изградете здрава основа и обърнете внимание на това как общувате с други хора. Дори да сте били в миналото наранени, дори сърцето ви да е било разбито на много парчета, сега е време да станете отново единни, неделими и цели. Потърсете началото на нови запознанства, започнете нова любов. Ако започвате нова връзка, уверете се, че го правите с отворено сърце и по духовни причини.

Скоро ще получите отговори на въпросите си. Оставете информацията да тече към вас. Поддържайте равновесието във всичко и не преувеличавайте нищо. Това, което очаквате или на което се надявате скоро ще дойде при вас. Излъчвайте радост и великодушие в околното пространство и благоприятното излъчване ще изпълни вашите дела и проекти със същата енергия.

Денят е подходящ за ежедневни дейности, работа с документи, архиви, текущи дела. Не започвайте нови дела, не подписвайте договори. Удачно време за решаване на финансови въпроси.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети