Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 07.07.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 07.07.20

Дневен хороскоп – вторник – 07.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Общата задача на днешния ден е да се поддържа справедливост в проявлението на света

Овен – Днес е особено добър ден за приятелство, любов и флирт, за семейно щастие. Търсите близостта на партньори, родители или деца и чувствате желанието за домашен мир и хармония. Семейството ви дава подкрепа, сила и доверие. 

Телец – Днес сте в добро настроение, уравновесени и енергични. Можете да поемете повече задачи върху себе си, но трябва да разпределите тежестта все пак разумно. За да избегнете пренапрежение или да губите енергията си безсмислено, се нуждаете от добро разпределение на времето.

Близнаци – Днес ще бъдете с отворен ум и ще се вдъхновявате от разнообразните възможности. Ще почерпите много нови идеи от разни хора. Някои от вас ще получат нетрадиционно предложение.

Рак – Каквото и да се случи, не затваряйте сърцето си за другите. Възможно е да има нови възможности за вас днес, които да дадат на живота ви нов и освежаващ тласък. Новите контакти могат да се окажат изключително ценни в бъдеще.

Лъв – Днес може да бъде стресов ден за вас. За щастие ви очакват също положителни моменти. Можете да се адаптирате добре към забързаното ежедневие.  Възможно е да получите малка изненада.

Дева – Помислете, не реагирате ли твърде прибързано. Постоянно сте в движение. Поддържайте правилен баланс във всичко – в отношенията, в работата. Трябва да предприемете нужните действия и да вземете нещата в свои ръце. Възможностите трябва да бъдат използвани рационално.

Везни – Преценявайте риска разумно. Ако рискувате твърде много и прекалявате със себе си, почти неизбежно ще изпитате симптоми на стрес. Радвайте се, че се справяте толкова добре в момента, но не бъдете безразсъдни.

Скорпион – На работното място може да се помрачи настроението ви поради несправедливо отношение от страна на колега. Ще се радвате на спокойна и топла атмосфера у дома. Това ще ви зареди с нова енергия.

Стрелец – Има вероятност някой да ви предизвика или да се държи несправедливо. Ако възникне конфликт днес, постарайте се да го разрешите внимателно и конструктивно. Внимавайте и вие с вашето поведение да не създавате конфронтации.

Козирог – Овладявате задачите си с големи усилия. Свободното ви време страда от голямото ви натоварване и нямате много време за забавления и срещи с приятели. Някои от вас са склонни към депресивни настроения.

Водолей – Не си служете с измама и ласкателство, за да постигнете целите си. Не си играйте с чувствата и слабостите на другите. Това е грешната игра. Има надежда да прекарате романтични и красиви часове за двама.

Риби – Днес е засилена вашата чувствителност. Вие сте дружелюбни, състрадателни и уважителни към всички човешки същества. Вашата интуиция е източник на творчески и освежаващи идеи. Изпитвате прекомерна нужда от хармония.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символът на деня е умереността, призовавайки ни да запазим спокойствие, чистота на мислите, баланс в емоциите. Това е чист ден за справедливост, пречистване. Ден на хармонията – подходящ за отдих и пасивност. Сега може да се отпуснете, да си позволите към нищо да не се стремите, да се успокоите, просто да бъдете себе си. Ако обаче и предните дни сте били бездейни, когато е трябвало да бъдете активни и действащи, тогава днес може да ви обземе тъга и униние, а денят да ви се стори скучен, мрачен.

Благоприятната енергия подтиква духовните и творческите личности да проявят своите способности на най-високо равнище. Общата задача на днешния ден е да се поддържа справедливост в проявлението на света.

При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никого. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. В любовта е необходимо да се прояви скромност в чувствата.

Луната се движи на празен ход на 7 юли от 07:38ч до 21:14ч на 8 юли. Нищо важнo не предприемайте.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети