Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 07.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 07.12.21

Дневен хороскоп – вторник – 07.12.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Обърнете внимание на духовният аспект на живота. Напоследък вършите твърде много работа. Необходимо е също така да намирате време да почивате. Животът не е само пари. Някои проблеми ще се решат от само себе си. Това ще ви даде допълнителна сила и увереност в бъдещето.

Телец – Ще имате прилив на енергия и желание да се заемете с това, което отдавна сте отлагали. Активен, но и малко напрегнат ден, няма да бъде лесно да се отпуснете. От време на време все пак намирайте такава възможност.

Близнаци – Можете лесно да се справите със задачи с всякаква сложност, така че не бъдете мързеливи. Помислете над плановете си за бъдещето и разработете подходящата стратегия за тяхното реализиране.

Рак – Денят има благотворна енергия. Вземете решение днес да се обичате повече и да направите нещо хубаво и добро за самите себе си. Съберете се с подходящите приятели, за да увеличите удоволствието си.

Лъв – Животът днес ще ви се стори по-светъл, ще виждате само позитиви. Много проблеми ще отпаднат. Покупките, направени в този ден, ще бъдат успешни. Съществува риск от нараняване на гръбначния стълб, затова се опитайте да не го претоварвате.

Дева – Денят ще донесе само положителни емоции. Проблемите и конфликтите трябва да ви подминат. Добър период за всякакви финансови операции. Има шанс за неочаквани печалби или приходи.

Везни – Ден на духовна трансформация. Чувствайте се свободни да оставите всички съмнения зад себе си и мислете само, че късметът ви очаква напред. Ще започнете да възприемате живота, хората, нещата по различен начин. 

Скорпион – Време е да оставите съмненията, да определите приоритетите си и да разберете какво точно искате да постигнете в живота. Прекрасен период за реализиране на вашите идеи, за създаване на планове за бъдещето. 

Стрелец –  Днес имате голям потенциал. Денят ви дава активност, творческа нотка и практическа изобретателност. Такъв страхотен коктейл, ако се смеси в правилните пропорции, ще ви помогне да се справите с каквато и да е задача. 

Козирог – Днес ще се чувствате така, сякаш няма ограничение във вашите възможности. Внезапно могат да ви дойдат вдъхновяващи идеи, които да ви „изстрелят” към нови височини. Денят ви емоционално ще е оцветен в различни нюанси.

Водолей – Опитайте се да направите живота си по-колоритен, намерете нови източници на вдъхновение, внесете нотка на неопределеност в обичайната обстановка - оставете всичко да работи за вас. Чудесен момент за флиртуване.

Риби – Ако старите дела не са доведени до своя логичен край, побързайте да ги изпълните. Бъдете отворени също за нови възможности. Само по този начин можете да видите колко прекрасен е животът, да намерите нови интереси. 

Съветите на Фортуна

Денят носи двойствена характеристика – едновременно е позитивен и в същото време негативен. Ден за анализ и отделяне на черното от бялото. Доверете се на интуицията си, определете истинските си цели и се противопоставяйте на изкушенията. Избягвайте конфронтациите. Ако днес нещо не ви се получава така както трябва, бъдете особено внимателни, тъй като това означава, че е време нещо да промените. Ако нещата ви се нареждат много добре, усещате, че късметът е с вас, тогава означава, че сте на правилния път.

Добър ден за търговия и финансови операции, но избягвайте участие в съмнителните мероприятия и вземане на бързи решения. Не губете чувството си за хумор, то ще ви помогне достойно да излезете и от сложните ситуации. Благоприятно време за общуване с близки, роднини, молитва, медитация.

Луната е на празен ход от 06:43ч до 13:50ч. В това време не предприемайте нищо важно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети