Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 08.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 08.01.19

Дневен хороскоп – вторник – 08.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Прекарайте повече време в почивка, наспете се ако може по-дълго

Овен – Ден, в който сте прекалено себепогълнати или прекалено заети с незначителни неща. Обърне повече внимание на света и да се огледайте наоколо. Може да чуете новина или мнението на някого, което ще повлияе за вземането на решения в бъдеще.

Телец – Не е време за важни въпроси, по-добре е да си вземете почивка от активната дейност и просто да приемете това, което се случва. Може би ще трябва да пожертвате нещо, но е необходимо да продължите напред.

Близнаци – Очаква ви справедливо възнаграждение за заслуги. Няма от какво да се страхуват тези, които живеят в хармония със себе си и света. На този ден ще трябва да вземете решение или други хора и обстоятелства ще решат вместо вас.

Рак – Ако сега се намирате в някакъв правен спор, ще бъде във ваша полза, но само ако истината е на ваша страна. Ако това не е така, тогава най-вероятно ще получите много по-малко от това, на което се надявате.

Лъв – Възможно е някои от вас да са попаднали в капана на някаква неприятна ситуация. Може би по отношение на нещо тънете в неведение или сте обсебени от човек, идея или нещо друго, което е вредно за вас.

Дева – Може би някой или нещо ще ви изненада неподготвени. В момента са нежелани промени както външно, така и вътрешно. Може да изпитате фрустрация или други негативни емоции, като гняв. Не се питайте - защо? Отговорът няма да дойде този ден, а по-късно.

Везни – Днес се опитайте да съхраните вътрешния и външен баланс и хармония. Не допускайте никой и нищо да ви извадят от равновесие. Бъдете спокойни и целенасочени, не е нужно да бързате в този ден. Ще постигнете споразумение с някого.

Скорпион – Денят ви носи вяра, надежда и изцеление. Предлага ви шанс за успех. Старите проблеми могат да бъдат решени. Ако имате нужда от помощ, тя ще дойде при вас, макар и по странен начин.

Стрелец – Благоприятен ден за социални събития, срещи с приятели. Общуването с любим човек ще ви носи удоволствие. Покупките на този ден са неуспешни, така че трябва да бъдете по-внимателни.

Козирог – Звездите ви казват, че всичко ще дойде с времето, мечтите ще се сбъднат, но се нуждаят от работа, усилия и самодисциплина, за да ги превърнете в реалност. Хороскопа ви показва, че имате скрити таланти, които ще ви позволят да постигнете желаното.

Водолей – Можете да контролирате противоположните сили, с които имате работа. Днес вие трябва да бъдете в хармония с енергиите на света и вашата собствена енергия, вместо да се противопоставяте.

Риби – Възможни са днес бързи постижения, но работата и самоконтролът са решаващи елементи на успеха. Може да се появи някой, който ще ви вдъхнови. Възможно е пътуване, новини или среща с човек от далеч.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Бурната активност днес не е желателна. На този ден пасивността е добре дошла за разлика от предишния ден. Прекарайте повече време в почивка.  Ако можете хубаво е да спите малко по-дълго.

Отдайте предпочитание на тихите и спокойни  занимания и съзерцание. Може да възникнат шансове, които да ви изглеждат благоприятни, но по-късно ще ви разочароват. Затова трябва да внимавате и да обмисляте много добре всички предложения. По-добре е да не бързате и да не вземате прибързани решения. Интуицията ще ви подскаже правилния отговор.

Провокативни фактори могат да се появят буквално от нищото. Не позволявайте на никого или на нищо да ви извади от релсите. С всички сили се стремете да съхраните тишината и спокойствието в душата си. Най-доброто, което можете да направите в този ден е да се настроите към безусловна любов, най-вече към себе си. Тогава никакви нежелани енергии няма да са страшни.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати