Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 08.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 08.09.2020

Дневен хороскоп – вторник – 08.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят носи както добри, така и не толкова добри събития. За пореден път съдбата ще ви изпита за сила: суета, гордост, невнимание към околните, буен нрав. Проявете дискретност и сдържаност в отношенията с хората около вас. 

Телец – Днес има тенденция да манипулирате другите хора, за да отговорят на вашите собствени нужди, но също така трябва да внимавате с това, за да не се обърнат ситуациите през деня срещу вас.

Близнаци – Днешният ден може да ви донесе някои неприятности и усложнения, но не започвайте да се паникьосвате, а първо обмислете нещата, тогава всичко ще се уреди. Не допускайте да бъдете въвлечени в конфликти, това се отнася не само за отношенията с близки, но и с колеги и приятели. 

Рак – Работите всеотдайно, но отдавна трябваше да разберете, че никой няма да ви похвали за такъв ентусиазъм, шефът ви ще помисли, че трябва да работите винаги по този начин и няма да добави нито един лев към заплатата ви.

Лъв – Денят ще бъде благоприятен и ще ви даде самочувствие и спокойствие.  От позицията на звездите, може да се определи, че е по-добре да не правите никакви прибързани заключения, би било по-правилно бързо да се справите с текущите проблеми. 

Дева – Има вероятност вашите усилия да дадат някакъв резултат. Ако изведнъж откриете, че резултатът съвсем не е това, от което се нуждаете, опитайте се да го приемете за даденост - приемете го философски.

Везни – Завършете всичко, което се очаква от вас, дисциплинирано и своевременно, като по този начин избягвате напрегнатите аспекти, които могат да развалят настроението ви и да провалят днешните планове.

Скорпион – Не забравяйте, че е по-добре да не се вълнувате от дреболии, подчинявайки се на мнението на другите. Подкрепата на вашето семейство ще ви даде още повече сила или ще ви помогне да намерите начини за решаване на проблемите.

Стрелец – В този ден не бива да давате обещания на никого на сериозно. Дори искрено да възнамерявате да изпълните обещанието си, може да се случи така, че обстоятелствата извън вашия контрол да ви попречат да го направите. 

Козирог – Опитайте се да живеете днес умерено, като не участвате в борбата за лидерство. Денят ще създаде необходимата атмосфера, за да заздравите отношенията с близките си. До вечерта настроението ви ще се подобри.

Водолей – Незначителните конфликти не са причина да си криете като щраус главата в пясъка, звездите ви съветват да насочите силите си към по-реалистични цели. На вашият жизнен път могат да се появят нови и интересни хора.

Риби –  Днес могат да се очакват недоразумения при общуването. Възможни са конфликти с хора, които се опитват да контролират вашите действия и решения, като ви притискат или дълго и досадно ви убеждават, че са прави.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи активна и творческа енергия.  Сърцето ни излъчва радост, иска да живее пълноценно. Луната създава такива вибрации, които ни улесняват да се измъкнем от депресията. Уединението през този период е нежелателно. Благоприятно за пътуване.

Полезно е за групова работа, колективно обсъждане на проблеми. В този ден трябва да бъдем честни и справедливи, да отстояваме позиции, когато сме прави, добре е да се даде клетва за вярност, но трябва да се спазва. Противопоказно е да се лъже. 

Днес трябва да се погрижим за физическото тяло и да си спомним, че тялото е храм на нашата душа и се нуждае от грижи и внимание. Нарастват резервите на физическото тяло и затова е добре да му се отдели внимание - физически упражнения, закаляващи процедури, повече време на свеж въздух, приемане на вана или душ, обливане с вода, масаж, почивка, подстригване на коса или рязане на нокти. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети