Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 08.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 08.10.19

Дневен хороскоп – вторник – 08.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не отлагайте важни бизнес срещи и преговори. Благоприятно за установяване на контакти. Не пренебрегвайте мнението на другите и се съобразявайте с това на близките ви. Оздравителните процедури проведени в този период ще дадат добри резултати.

Телец – Първата половина на деня обещава да бъде по-щедра на положителни емоции и ярки впечатления. Ще успеете да довършите трудни дела и да се справите със сложни задачи. Прекрасно ще ви се удават делата свързани с управление и контрол, анализи, представителство.

Близнаци – Вие сте изпълнени с енергия и способни да направите и невъзможното. Единственото нещо, което не трябва да правите, е да бързате. Сега е благоприятно време да предприемете промени в начина си на живот.

Рак – Влиянието на положителните тенденции днес ще бъде особено забележимо в областта на личните взаимоотношения. Нищо няма да ви попречи да се забавлявате с любимите си хора. Успешни ще са романтичните срещи. Ще имате шанс да направите добро впечатление на някого, когото отдавна харесвате.

Лъв – Чувствате неустоимо желание за свобода. Не е лесно да принудите себе си да следвате инструкциите на някого, да изпълнявате задължения, да се занимавате с рутинни задачи. Имате нужда да изпитате нещо необичайно, което да освежи възприятието ви за света.

Дева – Старайте се да се занимавате само с това, което ви е приятно. Подходящо време за установяване на делови договорености, за уреждане на разни въпроси, както и за общуване с опоненти и недоброжелатели.

Везни – Всичко планувано за този ден ще мине успешно. Колкото по-полезни неща правите, толкова по-добре ще се чувствате. Вероятно ще има приятни събития в семейството или ще получите добри новини за някой от близките ви.

Скорпион – Още сутринта ще забележите промяна в обстоятелствата към по-добро, влиянието на положителните тенденции се увеличава. Ще се отворят интересни възможности. По-добре е да правите неща, които позволяват бързо да получите желаните резултати.

Стрелец – Има добри възможности за конструктивен диалог и да се постигне компромис, да се намери решение, което да задоволи всеки. Можете да обсъждате всички въпроси, включително най-сложните такива, поради които преди са възникнали разногласия.

Козирог – Днес имате шанс да постигнете значителен успех в нещо. Това ще изисква не само смелост и решителност, но и съобразителност и постоянство. Ще има възможност да научите нещо полезно, да общувате с хора, които ще споделят с вас ценен опит.

Водолей – Очакват ви много дела и задачи. Всички ваши начинания ще бъдат съпровождани  от емоционален подем. С лица на ръководни постове сега можете смело да дискутирате по важни въпроси. Избягвайте да правите големи разходи.

Риби – Запазете спокойствие и се старайте да не влизате в излишни конфликти. Хармонията на деня не трябва да се разваля с разправии и спорове. Не всеки ще може да оцени вашите идеи. Важно е вие да обърнете внимание на детайлите.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Хармоничното взаимодействие между Слънцето и Луната носи весело настроение, оптимизъм, ентусиазъм, добро самочувствие. Хората стават по-отзивчиви и дружелюбни. В отношенията цари разбирателство. Подходящо за търсене на изгубени вещи, за търсене на работа, за среща с приятели, за забавления. Нови запознанства се завързват лесно.

Чудесно време за започване на нещо ново до 17:00ч.  Успехът ще е спътник на мнозина. Ден, в който се осъществява връзка към тайните източници на знание. Възможни са интуитивни прозрения и озарения, човек може да придобие разбиране за собствения си път, за смисъла на живота. Много от нещата хората започват да правят интуитивно, несъзнателно.

Много благоприятен ден за активна почивка, тъй като тялото е употребило много сили и енергия. Можете да подобрите отношенията в семейството, да хармонизирате дома си, да решавате семейни въпроси. Семейните събирания са много успешни. Благоприятно е за общуване и посещение на родители, роднини.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети