Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 08.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 08.12.20

Дневен хороскоп – вторник – 08.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Продуктивен ден ви очаква на работа, възможни са дискусии по важни въпроси. Вашето мислене е свободно и отворено за нови идеи.  Не се страхувайте да предприемете напълно нов подход на действие.

Телец – Днес Вселената ви изпраща сигнал, че трябва да направите нещо по важен въпрос или нещата никога няма да се променят.  Срещите ви с други хора са спокойни, а вие сте приятелски настроени. Малък флирт ще ви разнообрази и ще внесе малко цвят в ежедневието ви.

Близнаци – Не трябва да се бърза днес, нека всичко да продължи както обикновено. Имайте предвид, че опитвайки се изкуствено да ускорите нещата, вие се излагате на риск от неприятности и безпокойство. Добра идея е да се срещнете с приятели, които отдавна не сте виждали.            

Рак – В момента изпитвате абсолютно спокойствие и сте в състояние на вътрешен мир. Всекидневните дела не ви създават трудности. Изглежда не ви липсва нищо, което от своя страна освобождава неочаквани сили.

Лъв – Вие сте доста решителни, изпълнени със сили и енергия, така че едва ли нещо ще ви се опре да постигате успехи. Пътят ви обаче няма да е лек. По него ще срещнете трудности, ще трябва да отстоявате позициите си.

Дева – Днес трудно ще се намери време за почивка и релакс. Може да се наложи да помогнете даже на някой от вашето обкръжение. Нежелателно е да рискувате, по-добре е да планирате предварително всичко.

Везни – Сега е за предпочитане да се държите дипломатично и да действате по фин начин. Можете да оставите тежките обвинения и прекалено откровените изказвания за друг ден. Можете да пуснете малко пара, но внимавайте да не изпуснете емоциите си извън контрол.

Скорпион – Добър ден, за да внесе яснота в отношенията с приятели и близки. Груповите дейности и работата в екип ще ви повлияят положително. В личните си отношения е добре да се държите предсказуемо и да не експериментирате.

Стрелец – Не са изключени успешни и благоприятни съвпадения на обстоятелства, които ще ви открият нови перспективи. Не вярвайте на всяка информация, която чуете, не всеки е обективен в своята преценка или истина.

Козирог – Звездите се усмихват благосклонно на всички ваши начинания! Активно прилагайте своя иновативен подход към живота и работата, тогава всичко ще бъде завършено бързо и с високи резултати.

Водолей – Хубав и ползотворен ден. Не си губете времето: днес можете да постигнете много. Струва си да започнете най-напред с по-важните неща. Можете да свършите чудесна работа, дори ако трябва да действате сами.

Риби – Решенията, които вземате, ще бъдат правилни. Следете за съблюдаване на вашите права. Много бихте искали да си починете и да се отпуснете, но чувството за дълг ви пречи, защото има толкова много работа за вършене. 

Съветите на Фортуна

Денят е активен, но вече не толкова като предния агресивен ден. Ден за творчески и нестандартни решения. Подходящ за ремонтни работи, за покупка на мебели.

Дeнят нe e пoдxoдящ зa cтapтиpaнe нa нoв пpoeкт, пpaвeнe нa гoлeми нeщa, пpoвeждaнe нa cepиoзни paзгoвopи c pъкoвoдcтвoтo или cмянa нa кapиepнaтa пocoкa. Moжeтe дa ce cпpaвитe c финaнcoвите пpoблeми, pутинни дoмaкинcки зaдължeния, кoитo ce нуждaят oт виcoкo нивo нa кoнцeнтpaция.

Пo-дoбpe e дa нe влизaтe в paзгoвopи c дpугитe, зaщoтo xopaтa сега ca в cъcтoяниe дa нaмepят винa или да критикуват зa вcякo мaлкo нeщo, кoeтo щe пpeдизвикa кoнфликт. Cъcpeдoтoчeтe ce въpxу рутинната paбoтa и ако не е наложително, oткaжете се дa пътувaтe.                                                                                                                         


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати