Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 09.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 09.02.21

Дневен хороскоп – вторник – 09.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Енергията на деня е много благоприятна за всички, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си

Овен – Днес е напълно вероятно да реализирате идеите и плановете си. Лесно ще преодолявате изпитанията. Ще има хора, които са готови да ви помагат както могат. Стига да се обърнете към точните хора.

Телец – Денят няма да е лесен. За да постигнете целите си, както и желаните резултати, ще трябва да положите доста усилия. Налага се да преминавате от една задача на друга. Повече от друг път се дразните от напълно незначителни неща.

Близнаци - Не зацикляйте върху проблемите. Вместо това се постарайте да намерите конструктивно проявление на натрупаната енергия. Заемете се, ако трябва, с някакви по-активни действия. Или идете на фитнес.                                                                                                

Рак - Днес може да се чувствате напрегнати. Ще сте склонни към прибързани решения, илюзии, безполезна загуба на сили и енергия. Пазете се от интриги на недоброжелатели. Не забравяйте, че семейството е вашият кръст, а домашната атмосфера зависи от вас.

Лъв – Ситуацията като цяло далеч не е благоприятна по отношение на паричните средства. Не се поддавайте на различни съмнителни предложения. Има реална опасност от измама. Добре е да избягвате хора, които винаги са критични и не крият своето недоволство.

Дева – Днес не е най-подходящият ден за обсъждане на бъдещи планове, нови проекти и първите стъпки за тяхното изпълнение. Старайте се да не се нервирате, да не се поддавате на провокации и да реагирате по-спокойно.

Везни –  По философски и спокойно приемайте нещата, които се случват около вас. Не допускайте да бъдете въвлечени в спорове и конфликти, които не ви засягат. Не влизайте в ролята на миротворци, занимавайте се единствено със собствените си дела.

Скорпион – Някои от вас се намират в момент, в който имат нужда от малко насърчение и подкрепа, за да продължат напред. Възможно е да чуете някаква критика или забележка по ваш адрес, но не си струва да обръщате внимание на това.

Стрелец – Сега не е време за важни дела. Събитията ще се развиват по-бавно, отколкото сте очаквали. По-добре е да се съсредоточите върху самостоятелната работа, ще бъде по-лесно да успеете в нея. В личните отношения ще цари любов и разбирателство.

Козирог – Благоприятен и плодотворен ден, в който ще имате възможност да направите доста полезни неща за себе си и за другите. На мнозина ще им провърви с добро стечение на обстоятелствата и ще се окажат на точното място в точното време.

Водолей – Днес можете да обсъждате важни въпроси, но обезателно избягвайте конфликти и спорове. Има вероятност да получите добри новини или интересно предложение. Тези, които имат нови идеи, ще могат да намерят подкрепа от съмишленици.

Риби – Денят е особено подходящ за интелектуални занимания. Старайте се на всичко, което се случва да придавате конструктивен смисъл, да търсите рационалното зърно в него и да намирате компромис в ситуацията.

Съветите на Фортуна

Енергията на деня е много благоприятна за всички, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Ще ви се отдава буквално всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора. В този ден може да получите изцеление – практически от само себе си, без вашето пряко участие. Спокойствието и уравновесеността са естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение.

Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е належащо, останалото пак отложете. Хубаво е да посветите времето на отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго.

Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време. При това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.

След 19:23 часа Луната преминава на празен ход до 03:21 часа на 10 февруари.                                                                                                                                                                                                                       


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети