Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 09.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 09.03.21

Дневен хороскоп – вторник – 09.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В този ден не е изключено да срещнете малки затруднения. Плановете ви също могат да се променят заради неудачни съвпадения. По-късно нещата ще се променят към по-добро. Бъдете гъвкави и отворени към света и със сигурност ще се появят нови възможности.

Телец – Необходимо е да поемете инициативата да разрешите някакъв проблем. Звездите ви съветват да бъдете предпазливи, ако трябва да вземате финансово решение. Бъдете внимателни, когато правите покупки.

Близнаци – За да може всичко да се нареди във ваша полза, възможно е да се наложи да отстоявате собствените си интереси. Също така избягвайте да оказвате натиск върху околните, за да избегнете разногласия.

Рак – Днес трудно ще разделите реалистичните цели от идеалистичните фантазии. Независимо дали ви харесва или не, по-добре е да се вслушате в съветите на близки и доверени хора. Те ще ви окажат безценна помощ.

Лъв – Денят ще се подреди добре за повечето представители на знака.  Чатът с приятели става все по-важен от преди. Може би точно приятелите ще станат двигателите на положителните трансформации в личния живот.

Дева – Днес интуицията ви е засилена, но не трябва да разчитате само на нея. Практическият подход ще помогне правилно да прецените възможностите пред вас. Ставате по-уверени в себе си, така че създайте свои собствени правила на играта и изразете своите желания.

Везни – Днес не е лесно да се съвместите собствените ви интереси с интересите на близките ви. Важно е обаче да им покажете, че ги цените и ви е грижа за тях. Семейните обстоятелства изискват голямо внимание.

Скорпион – Опитайте да излезете извън зоната си на комфорт и да опитате нещо ново, но ако  изпитвате и най-малкото съмнение, по-добре се откажете. Днес Луната е склонна да създава илюзии и заблуди. Разчитайте на здравия си разум

Стрелец – Денят изисква сериозен и балансиран подход. Звездните влияния за хората от вашия знак обаче са благоприятни, така че няма причина да се притеснявате. Те ви помагат да отключите потенциала на вашата личност.

Козирог – Емоционалният фон ще бъде напрегнат, така че настроението може да се променя често. Понякога сте толкова притеснени от дреболии, че не можете да се концентрирате върху неща, които изискват внимание. За щастие наоколо има хора, които знаят как да ви подкрепят и развеселят.

Водолей – Избягвайте да летите на крилете на фантазията, защото реалността ще ви поднесе ценен урок. Съсредоточете се върху основните неща и оставете второстепенните на заден план. Избягвайте да изяснявате отношения с партньора си.

Риби – Нещата могат да поемат положителен ход на развитие. Обръщайте внимание на интуитивното си шесто чувство. Може да привлечете по-добра работа, полезни запознанства или като цяло подобрение на качеството на живота ви.

 

Съветите на Фортуна

Денят има тежка енергия. Възможно е да се случват неочаквани неща. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушения и провокации. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Нужно е да се запази спокойствие и да бъдете сдържани.

Неподходящ ден за впускане в каквито и да било авантюри. Ако у вас възникнат известни съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. В противен случай може да ви застигнат неприятности. Увеличава се опасността от кражби и измами, аварии и катастрофи. Не бива да се изпитва никаква завист. Не трябва да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Просто бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо и нестабилно. Докато се смеете, може да се разплачете. Докато се радвате, може да започнете да се разочаровате. Луната се движи на празен ход от 02:53ч до 09:42ч.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати