Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 09.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 09.07.19

Дневен хороскоп – вторник – 09.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

До обяд внимавайте с думите: всичко, което казвате „оживява”.

Овен – Благоприятен ден, който обещава успех дори в трудните дела. Ще имате възможност да се помирите и сключи мир с онези, с които сте се карали, за да се сложи край на недоразуменията и взаимните обиди.

Телец – Подхождате практично към всичко, не изпускате и най-малките подробности. Имате интересни идеи и нови планове. Няма да е трудно да направите добро впечатление: достатъчно е да се държите естествено.

Близнаци – Не е лесно да се съсредоточите върху работата. Ще има много причини да се разсейвате и ще ви се иска да се поддадете на изкушението да отложите всички въпроси за по-късно. Но вие няма да забравите за задълженията си и няма да разочаровате онези, които разчитат на вас.

Рак – Предложения за сътрудничество не са изключени, но те не са толкова добри за вас, колкото изглежда. Мислете и съберете повече информация, преди да дадете окончателен отговор. По-добре е да вземате такива решения сами, да не търсите чуждо мнение.

Лъв – Денят върви добре. Малко вероятно е да възникнат сериозни проблеми. Лесно решавате въпросите, с които другите не могат да се справят. Някои нови обстоятелства ще подсилят професионалните ви позиции.

Дева – Малко вероятно е да бъдете в състояние да решите всички задачи, които този ден са определени за вас. Възможно е да се наложи да се върнете към някои стари случаи или да поправите по-рано направените грешки. Опитайте се да се успокоите. Сега не е времето да се отдавате на отрицателни емоции.

Везни – Събитията се движат по-бавно, отколкото бихте искали и трябва да действате много внимателно. По-добре е да не обсъждате с никого плановете си за бъдещето. Ще имате много домашни задължения. Не е изключено да е необходима спешна покупка.

Скорпион – В такъв ден е най-добре да пазите тайните си за себе си. Времето и Луната благоприятстват скритите дейности. Не забравяйте обаче, че вашите недоброжелатели са активирани. Бъдете бдителни и не им давайте причина за клюки.

Стрелец –Можете да се присъедините към нов интересен проект или дори да станете инициатор на собствения си. Лесно можете да намерите общ език с хората, да направите добро впечатление, можете да заразите много от тях с вашите собствени идеи.

Козирог – Луната увеличава самочувствието ви и ви дарява с жизненост. Не забравяйте да бъдете тактични в поведението. Що се отнася до личния ви живот, днес лесно можете да привлечете вниманието, да завладявате и пленявате.

Водолей – Ако трябва да решавате финансови въпроси, свързани с делата на други хора, трябва да бъдете по-внимателни. Ако пазарувате, не се поддавайте на първото впечатление за нещо, което ви харесва.

Риби – Вие ще се справите с всички неща,  каквото и да предприемете. Вашите думи сега имат голямо влияние върху другите хора, така че мислите, преди да говорите. Не е изключено да ви направят изненада.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 13:35 ч. - Провокативен ден. Можете да бъдете провокирани да увеличите приказливостта си и да произнесете прибързани думи. Внимавайте с думите: всичко, което казвате „оживява”. Особено опасно е да се лъже, защото скоро може да се превърне в  истина. Всички благи пожелания могат да се сбъднат, но също и лошите и като бумеранг да се върнат обратно при собственика си. По-малко да се говори. Молете се – молитвите ви ще бъдат чути.

 След 13:35 ч. - Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Добро време да признаете греховете си и да се отървете от тях.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети