Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 09.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 09.11.21

Дневен хороскоп – вторник – 09.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Лесно можете да вдъхновите човек, но също така е лесно да нараните чувствата и да обидите, така че се отнасяйте към другите с разбиране. Старайте се да се държите правилно, без да причинявате нежелани емоции у никого. 

Телец – Днес запрятайте ръкави и се хващайте на работа. Не се притеснявайте от нищо, всичко ще е наред. Смело приемайте предизвикателствата. Вашата практичност, разумност и ефективност ще ви помогнат. 

Близнаци – Ситуациите от днешния ден ще ви позволят да погледнете нещата реалистично, правилно да прецените възможностите си, както и какво се случва около вас. Вие сте стриктни както към другите, така и към себе си.

Рак – Проявете цялата си отговорност в работата си. Втората половина на деня е благоприятна за решаване на важни въпроси, ако можете да ограничите желанието да се справите с много проблеми наведнъж. 

Лъв – Възможно е да възникнат някои недоразумения, неприятни моменти, които да ви попречат да завършите делата си навреме. Старайте се да не се ядосвате. Тези, които запазят самообладание, са склонни да успяват по-бързо. 

Дева – Умеете да вземате разумни и целенасочени решения и да намирате правилния подход за действие.  Обмисляйте важните неща спокойно, внимателно и така ще преодолеете всякакви последици, преди да ги приложите на практика.

Везни – Работите ви започват да се движат в положителна посока. Подходящо време е за анализ на събитията. Ще срещнете съблазнителни възможности и ще трябва да избирате между желанието да запазите всичко, както и желанието да преминете към следващото ниво.

Скорпион – Денят няма да е лесен, но е малко вероятно да се стигне до сериозни проблеми. Често интуицията ви подсказва как да действате най-добре. Възможно е да се появят незначителни разногласия с някой от близките ви.

Стрелец – Възползвайте се от момента, за да реорганизирате добре идеите си или да изработите стратегия, която ви позволява да разширите хоризонтите си. Не пренебрегвайте грижите за себе си и поддържайте балансирана диета.

Козирог – Възможно е да възникнат двусмислени ситуации, но много от проблемите ще бъдат решени по-късно от самосебе си и скоро ще загубят значение. Не всичко е толкова сложно и объркващо, колкото изглежда на пръв поглед.

Водолей – Старайте се да изпълнявате задълженията си без да давате вдъхновение на фантазиите и подхождайте към задачите си с пълна отговорност. Ще се проявите като истински оратори и лесно ще убедите хората да ви следват.

Риби – Днес ще имате шанс да обърнете някаква ситуация в своя полза и изгода. Дори ако обстоятелства не ви благоприятстват и има усложнения, ще имате възможности да насочите нещата в посоката, в която искате.

Съветите на Фортуна

Ден на благодат и любов. Подходящ е за даване на прошка. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Нараства възможността да се материализират идеите, а също така има и възможности за разширение на контактите.

Открива се канал за непосредствена връзка с висшите закони. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация.

Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Полезна е дихателната гимнастика и процедури по подмладяване. Днес не си давайте на никого личните вещи. Счита се, че човекът на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета и те ще изтекат като вода. Добре е да видите бели облаци, да чуете камбанен звън.

След 19:52 часа Луната излиза на празен ход.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети