Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 10.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 10.03.20

Дневен хороскоп – вторник – 10.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Общата задача на днешния ден е да се поддържа справедливост в проявлението на света

Овен – Ще се съсредоточите върху стратегиите си за постигане на целите, време е да си върнете формата. Напрежението в професионалната област няма да ви се отрази, но търсете по-спокойна работна среда.

Телец – Днес не всичко ще върви съвсем добре, ще трябва да положите повече усилия, както и не всички надежди ще бъдат оправдани. Трябва да приемете за себе си факта, че много неща не зависят от вас.

Близнаци – Този ден е идеален за работа с информация, всякаква интелектуална дейност, общуване и обмяна на опит. Всичко, което се изпълнява искрено и е насочено към съзидание, ще бъде успешно. 

Рак – Рисковете днес не са оправдани. Във всяка ситуация е по-добре да избягвате крайности. Бъдете отворени за нови преживявания. Приведете къщата си в ред. Изхвърлете нещата, които ви причиняват негативни спомени и асоциации.

Лъв – Важно е да спазвате самодисциплина и да не отлагате важните въпроси в дългосрочен план. Възможно е да трябва да се оправяте с проблемите или грешките на други хора. Вечерта обаче се опитайте да се отпуснете напълно.

Дева – Този ден ще изисква да проявите гъвкавост и такт. Опитайте се да задържите мнението си за себе си и не го налагайте на никого. Не се карайте с роднини и приятели: да възстановите мира и да върнете предишното доверие няма да е лесно.

Везни – На вас просто ви се иска някой да реши всички въпроси вместо вас и да подреди проблемите. Уви, в този момент трябва да разчитате само на себе си. Забавете темпото на работа. В противен случай просто няма да имате достатъчно сила.

Скорпион – Противопоказан е мързелът и пасивната почивка. Занимавайте се със спорт, физически упражнения, движете се повече, особено на чист въздух. Въпреки всичко, което се случва, старайте се да бъдете спокойни, с разумна доза ирония. Прекарайте вечерта в усамотение.

Стрелец – Бъдете бдителни. Днес не трябва да сключвате големи сделки или важни договори. Отношенията с близките ще се развият хармонично, ще бъде възможно да обсъждате и решавате текущите проблеми заедно.

Козирог – Днес се постарайте да се освободите колкото е възможно повече от физически натоварвания и много работа. Сега трябва повече да си почивате. Не влизайте в конфликт с онези, които ви дразнят.

Водолей – Избягвайте лекомислието във финансовите дела и разточителността. Ако проявите настойчивост, ще можете да постигнете много. Въпреки че ще бъдете доста натоварени, не забравяйте да отделите малко време за личния си живот. 

Риби – Необходимо е упорито да се придвижвате към поставената цел, няма да има лесни начини. В същото време днес ще можете да разрешите редица важни въпроси благоприятно за себе си. Не пренебрегвайте интуицията си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на хармонията – за отдих и пасивност. Сега може да се отпуснете, да се успокоите, да си позволите към нищо да не се стремите, просто да бъдете себе си. Ако обаче и предните дни сте били бездейни, когато е трябвало да бъдете активни и действащи, тогава днес може да бъдете унили и тъжни, денят да ви се стори скучен, мрачен.

Благоприятната енергия подтиква духовните и творческите личности да проявят своите способности на най-високо равнище. Общата задача на днешния ден е да се поддържа справедливост в проявлението на света. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. В любовта е необходимо да се прояви скромност в чувствата.

Луната е на празен ход от 10:33 ч. до 12:04 ч. Препоръчително е нищо важно да не предприемате.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати