Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 10.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 10.08.2021

Дневен хороскоп – вторник – 10.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят крие изненади, които ще променят мнението ви за нещата. Хубавото е, че сте решени да предлагате решения и вашата динамика ще ви помогне да разрешите няколко проблема и да се отървете от тях.

Телец – Упоритостта и постоянството не ви носят никаква полза този ден. Вероятно ви изолират от хората около вас. Днес ще трябва да бъдете отворени за нови възгледи, защото по този начин по-бързо ще намерите реалистични решения на проблемите, които ви вълнуват.

Близнаци – Денят ще бъде малко труден за вас и планетарната сцена ще провокира вашите нерви и издръжливост. Вашата интелигентност обаче ще ви помогне да се адаптирате съответно и да бъдете гъвкави, за да се справите ефективно със сътресенията.

Рак – Някои ситуации се развиват по-добре от очакваното и сега ще можете да постигнете целите си без никакви проблеми. Вашата решителност ще ви спаси от много трудни ситуации. Като цяло трябва да сте много внимателни в преценките си.

Лъв – Различни проблеми могат да възникнат при различни сделки, особено по практически въпроси. Така че би било добре да не разчитате на интуицията си, загърбвайки обективните критерии, защото можете да вкусите разочарования!

Дева – Ще имате много възможности за неща, които да ви вълнуват и радват, но определено трябва да сдържате очакванията и надеждите си ниски, за да не попаднете в капана на демистификацията и да опитате горчивия вкус на разочарованието!

Везни –Не бъркайте приятелско отношение и подход с флирта, защото ако направите еротичен ход, най-вероятно ще останете разочаровани! Засега не се доверявате на интуицията си, защото тя най-вероятно ще ви „предаде“! Трябва да следвате само вашата логика и да разчитате на обективни критерии!

Скорпион –Днес може да има някои временни и малки разочарования, свързани с приятелствата, вижданията и идеалите ви! Старайте се да не губите връзка с реалността и да не станете отново жертва на някои ситуации, особено в приятелствата!

Стрелец –Учете се, докато има време, да не се доверявате сляпо на другите и да държите картите си покрити толкова дълго, колкото можете, ако не искате да бъдете разкрити и някой друг да се възползва от вашите тайни!

Козирог – Ограничете големите си очаквания и прекомерния си ентусиазъм в областта на любовта, особено когато става въпрос за флирт и нови познанства! Знайте, че днес не всичко е така, както изглежда! Освен това не вярвайте на всичко, което чувате.

Водолей – Трябва временно да избягвате сериозни и окончателни дискусии с партньора си, защото най-вероятно те няма да приключат както желаете! Не се доверявайте на предположенията на ума си и на своите заключения днес.

Риби – Опозицията на Венера и Нептун ще създадат неочаквана несигурност и неустойчивост за много ситуации и хора, и объркване в областта на вашите взаимоотношения! Вероятно ще изпитате неразбиране и недоверие, но за кратко.

Съветите на Фортуна

Днес ще имате възможността интуитивно или чрез различни срещи и събития да разберете кои са истинските и значими неща в живота ви, за които трябва да се борите и всичко онова, което да оставите зад гърба си. Може да ви се наложи да се разделите с определени нагласи и модели, които досега само са ви вкарвали в капана на конфликтите и интригите.

Воѝнът у вас е готов за битка. Не е изключено на този ден да се разделите с хора, които сте смятали за приятели, а с враговете си да се помирите. Всичко зависи само и единствено от вас. Каквото и да ви се случи, не трябва да се подавате на огорчението и разочарованието, приемете всичко като уроци, които е трябвало да научите. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.   Сънищата са много важни, може да получите отговорите на вълнуващи ви въпроси.  

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати