Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 10.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 10.09.19

Дневен хороскоп – вторник – 10.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят трябва да премине под мотото: доброта, милост и състрадание

Овен – Днес все още оценявайте плюсовете и минусите на всяка алтернатива. Може да не е толкова просто, колкото изглежда на пръв поглед. Бъдете гъвкави - това е вашият ключ към успеха.

Телец – Не следвайте мимолетните капризи, тогава денят ще бъде много ползотворен и успешен. Благодарение на подкрепата на любим човек, лесно можете да се справите с всички проблеми, които имате.

Близнаци –  Повярвайте в себе си, тогава шансовете ви за постигане на желаното ще се увеличат. Денят ще се окаже доста добър за вас. Близки хора ще подкрепят всичките ви идеи и смели начинания. 

Рак – Забравете за проблемите от миналото и вземете решение, което може да промени живота ви. Много от вашите очаквания могат да бъдат изпълнени. Знаете какво искате и няма да се поколебаете да го получите.

Лъв –  В деловата сфера може да ви се струва, че не можете да повлияете на текущата ситуация и да се примирите с обстоятелствата. Обаче вашият чар, енергия и висока креативност гарантират победа на любовния фронт. 

Дева – Днес ще трябва да положите усилия, за да преодолеете появилите се трудности. Вечерта отделете време за спокойна почивка, пригответе си успокояващ чай, защото има вероятност от преумора и неразположения.

Везни – Денят обещава успехи и е благоприятен за всякакви контакти. Изпитвате желание за силни преживявания. Склонни сте да се поддадете на романтично увлечение или приятен флирт. Само не се увличайте прекомерно.

Скорпион – Жизненият ви потенциал е на ниско равнище, което може да причини проблеми в семейните отношения, кавги с партньори, колеги или с приятели. Прекомерната подозрителност или обратно, доверчивостта ви може да доведе до недоразумения в личния ви живот.

Стрелец – Да се намери общ език между вас и другите ще е трудно (но не невъзможно) поради квадратурата на Луната с Уран, която засяга вашето общуване. Оказва се, че околните очакват много повече от вас и в случай на разногласия не са склонни да правят отстъпки.

Козирог –  Благодарение на вашата гъвкавост и благоразумие ще се появи лекота в общуването с другите. Избягвайте обаче спорове и конфликти с непознати. Бъдете внимателни към малките неща и разчитайте на здравия разум. Също така избягвайте съмнителни начинания.

Водолей – Възможни са днес бързи постижения, но работата и самоконтролът са решаващи елементи на успеха. Може да се появи някой, който ще ви вдъхнови. Възможно е пътуване, новини или среща с човек от далеч.

Риби – Денят ви носи вяра, надежда и изцеление. Предлага ви шанс за успех. Старите проблеми могат да бъдат решени. Ако имате нужда от помощ, тя ще дойде при вас, макар и по странен начин.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят трябва да премине под мотото: доброта, милост и състрадание. Всеки, който прояви позитивизъм, ще увеличи шанса си да постигне вътрешен мир и емоционален баланс. От друга страна, тези, които решат, че са център на Вселената, бързо ще открият, че ще пожънат негативното й пренебрежително отношение.

Може да е трудно да се концентрирате и да изберете правилния начин за решаване на проблема. Но ако сте го обмислили предварително, тогава продължете напред, без сянка на съмнение!

Един от най-позитивните и енергийно силни дни. Изпълнението на всякакви планове и идеи ще доведе до желаните резултати с най-малко усилия от ваша страна. Можете спокойно да тръгнете на дълго пътуване. Полезно е да се занимавате със самообразование и придобиване на нови знания, изучаване и внедряване на нови технологии.

Това е подходящ ден за физически натоварвания. Енергията, която сте изразходвали, бързо и лесно ще се възстанови. За тези, които са заети в този ден само с умствена работа, е полезно да редувате интелектуалните упражнения с физически.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати