Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 10.11.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 10.11.2020

Снимка:

Овен – Денят е силно повлиян от външни фактори. Не е изключено да изпитвате известно неудовлетворение, да имате някои затруднения. Приемете това като идеално време да се отпуснете. Започнете да слушате повече тялото си и намерете баланса между действията и почивката.

Телец – Днес лунните енергии изострят сетивата ви и подчертават желанието ви за материално благополучие. Всичко, което е нерентабилно финансово и не удовлетворява желанието ви, отива на втори план.

Близнаци – Денят ще премине добре, ако уважавате правото на всеки на личен живот и не пренебрегвате нуждите на другите. Възможно е някой от семейството да ви дразни и поради това могат да възникнат конфликтни ситуации у дома ви. 

Рак – Чашата(вашата ситуация) може да ви изглежда наполовина празна, но само на пръв поглед. Продължавайте да я гледате или по-добре променете начина, по който я гледате и ще откриете, че всъщност е наполовина пълна.

Лъв – Денят ще ви донесе възможност за успешно изпълнение на вашите планове. По пътя ви ще възникне неочаквано препятствие, а за да го заобиколите ще трябва да демонстрирате иновативно мислене. 

Дева – Може да рационализирате някои умения в работата и нещата ще стават по-бързо. Луната във вашия знак ще ви направи по-чаровни и сладкодумни, което ще улеснява общуването ви и постигане на желанията.  

Везни – Добър ден за уединение. Опитайте се да избягвате разногласията с любимите хора. Дори ако някой е виновен според вас, не си позволявайте да отправяте критики и отрицателни изявления за този човек.

Скорпион – Мислите рационално, сравнявайки всички плюсове и минуси на нещата в живота. Не е лесно да ви вдъхновят с красиви идеи, веднага ще започнете да изчислявате колко разходи трябва да направите, за да реализирате тази идея. 

Стрелец – Делата ви ще започват да се нареждат. Денят е подходящ за анализи. Има няколко съблазнителни възможности, които чукат на вратата ви и вие ще трябва да избирате между желанието да запазите всичко както е и желанието да преминете към следващото ниво.

Козирог – Вие умеете да вземате разумни и целенасочени решения, затова винаги намирате правилния подход за действие. Не допускайте да се държите прекалено самоуверено или небрежно, винаги обмисляйте важните неща спокойно, така ще преодолеете всякакви последици, преди да ги приложите на практика.

Водолей – Старайте се да изпълнявате задълженията си по най-добрия начин, не давайте вдъхновение на фантазиите и подхождайте към задачите си с пълна отговорност. Ще бъдете истински оратори и лесно ще убеждавате другите да ви следват.

Риби – Лекият дискомфорт, който ще почувствате днес, ще ви попречи да се справите ефективно с неотложните въпроси. Нервният стрес може да повлияе на качеството на съня. Вземете валериан или други успокоителни с естествен произход. 

Съветите на Фортуна

Пасивен и съзерцателен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Не трябва да се бърза, точно обратното, нужно е повече разум да се влага. Не е толкова важен видът на дейностите, колкото темпът на работа. Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете нищо излишно. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите.

Хубаво е да се прекара денят в уединение и размишления. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. При приемане на каквито и да било решения е добре да се ръководите изключително от интуицията. Вслушайте се във вътрешния си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили. На всяко събитие или съвпадение трябва да се гледа като обръщение на Висшите сили към вас.                          

На заболявания, възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.                         


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още