Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 1.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 1.09.2020

Дневен хороскоп – вторник – 1.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Влиянието на Луната предвещава добри шансове, които се отварят чрез комуникация. Промяната предстои и се чувствате готови за това. Днес е подходящ ден за осъществяване на нови връзки, както в бизнес общността, така и в личен план.

Телец – Вие се държите по-внимателно от обикновено, анализирате всяка своя дума, проверявате всяко действие. От всички налични опции избирате тази, която изглежда рационална. Но когато става дума за любов, е по-добре да бъдете по-директни. Позволете си да правите това, което сърцето ви подсказва, без да се грижите какво ще стане след това. 

Близнаци – Вие сте погълнати от работа и възнамерявате да завършите максимално всички задачи. Въпреки факта, че в този ден ще сте много заети, не забравяйте за личния си живот, така че партньорът ви да не ви упреква за липса на внимание.

Рак – Обстоятелствата могат да ви въвлекат в конфронтация с някой около вас против вашата воля. Емоциите няма да помогнат за разрешаването на ситуацията, колкото по-емоционално се държите, толкова по-трудно става. 

Лъв – Поемете твърде много задачи, за да докажете, че можете да се разчитате на вас. По отношение на любовта имате високи цели. Не се отказвайте от намерението да завладеете обекта на вашия интерес, дори ако има страх да не бъдете отхвърлени.

Дева – Вие сте невероятно ефективни в работата си, като същевременно не само работите, но и споделяте опита си с другите. За съжаление стремежът към съвършенство може да ви лиши от възможността да се насладите на останалите радости на днешния ден.

Везни – Удовлетворението от добре свършена работа може да бъде ваша награда, но не забравяйте личните си интереси. В любовта звездите ви съветват да бъдете директни и да не си поставяте изкуствени граници пред себе си.

Скорпион – Хората около вас може да бъдат изненадани от прекалената ви емоционалност. Всичко, от което се нуждаете днес, е кратка почивка. Утре ще се почувствате освежени, заредени с енергия и готови за всичко.

Стрелец – Благоприятен ден за общуване. Дори и най-трудните въпроси могат да бъдат обсъдени днес, като същевременно трябва да се избягват конфликти, взаимни претенции и оплаквания. Не се изключват полезни запознанства, възможно е да започнете съвместно сътрудничество, което ще бъде изключително полезно за вас.

Козирог – Стремейки се към съвършенство в работата си, вие полагате толкова усилия, че можете да изчерпите всичките си сили. Не изисквайте невъзможното от себе си. Ако се чувствате уморени, направете равносметка на вече направеното и се възнаградете.

Водолей – Може да се окаже, че решенията на днешните проблеми са точно пред вас, просто трябва да спрете и да се огледате. Гъвкавостта ви позволява да се адаптирате към неочаквани промени.

Риби – Имате толкова много планирани неща за себе си, че не знаете как да се справите с тях. Освен това денят може да ви представи нови задачи, които не сте предвидили. Не се претоварвайте.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната е на празен ход от 07:57ч до 12:35ч. През това време не предприемайте нищо важно. След това е време за решителни действия. Ключовият аспект за деня е съзидание. Можете да стартирате нови начинания. Имате последна възможност да направите нужните корекции в проектите си. Ако пропуснете този ден, все едно сте пропуснали целия месец. Избягвайте пасивния начин на живот. Физическата работа и действия са полезни. Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци.

Това е специален ден за мъжете. Жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден може да бъдe покорена, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то по-добре се откажете окончателно. Това е последният шанс да опитате. Ако не започнете в този период романтични отношения с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи.

Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Намерете мир и спокойствие във всичко, което правите. Имайте търпение и знайте, че в крайна сметка всичко ще бъде така, както трябва да бъде според законите на Вселената.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати