Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 11 октомври

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 11 октомври

Дневен хороскоп – вторник – 11 октомври - Tribune.bg
Снимка:

Овен – През днешния ден ще трябва да осъзнаете какво наистина искате и какво трябва да пожертвате за това. Опитайте се да гледате на живота по-реалистично и да приемете положителните и отрицателните му страни. През втората половина на деня ще трябва да разрешите по-сложна ситуация, като някои от приятелите ви могат да ви помогнат.

Телец – Предстои ви страхотен ден, ден за договорки, за сътрудничество и със сигурност ще има приятни изненади, дори и във финансовата област. Днес Телците могат да завържат запознанства, които много ще ги зарадват. С постоянната ви половинка – ден, изпълнен със страсти и емоции.

Близнаци – Обърнете повече внимание на здравето си, защото е възможно да понесете твърде много стрес на работното място, нещо, което може да доведе до ниски нива на енергия. Избягвайте конфликти и ненужно въвличане в чужди клюки. Вашето мото за днес е:„ живей и остави другите да живеят“.

Рак – Всеки сам е архитект на своето щастие, така че не се колебайте понякога да нарушавате малките правила. Спрете да подозирате излишно партньора си в неща, които съществуват само в главата ви. По-скоро се съсредоточете върху вътрешното си аз и дали подозренията ви не са просто плод на слабото ви самочувствие.

Лъв – Днес ще имате сложен работен ден, точно поради тази причина трябва да организирате делата си по-добре. Но бъдете сигурни, че само благодарение на проницателността си ще можете да разрешите всеки проблем, който сте срещнали. На по-интимно ниво може да не се справяте толкова добре, колкото бихте искали...

Дева – Днес може да бъде ден на загуба, нестабилност и вътрешно изпитание, както и известна липса на увереност или неспособност да видите реалността около себе си. За вас би било добре да действате с голямо благоразумие и дискретност.

Везни – Дългите часове, които напоследък сте посветили на задълженията и работата си, могат да повлияят на психическото ви благополучие. Оставете служебните проблеми там, където им е мястото и не ги носете у дома. Време е да се отпуснете малко.

Скорпион – Днес ще бъде много необходимо да се опитате да контролирате емоционалните си реакции, защото може да навредите на другите с думите си. И накрая, слушайте това свое шесто чувство, когато имате да вземете решения.

Стрелец – Днес ще ви е много трудно, няма да имате никакво търпение и ще реагирате импулсивно на всяка възникнала ситуация. Денят е идеален за представителите на този знак да подредят мислите си, да балансират ситуациите, в които се намират и да изберат най-доброто за себе си.

Козирог – Днес ви очаква ден, много подобен на вчерашния. Най-добрият съюзник ще ви бъде любовта и добрите отношения с другите, особено с хората от работното ви обкръжение: избягвайте кавги, спорове и безпокойство. И накрая, не позволявайте на стреса да ви завладее и правете нещата правилно, спокойно.

Водолей – Днес ще сте склонни да критикувате околните и да ги обвинявате, че не ви разбират. Не забравяйте, че никой няма способността да чете мисли. Някои от представителите на знака отново ще почувстват любовни трепети от дълго време насам.

Риби – Добре е да намерите баланса, за да не попаднете в капана на другите и да изпълнявате всичките им прищевки. Стремете се да не се вълнувате много. Заредете батериите си, тъй като ви предстои напрегнат период и ще трябва да работите допълнително.

Съветите на Фортуна

Време за справедливост и хармония в околния свят. Повечето хора ще изпитат прилив на енергия, която трябва да се използва в творческо направление. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм.

Време за почивка от напрегнатите и активни дейности, които са били предприети в последните няколко дни. Хубаво е да почивате, да си полежите на дивана, да поспите, да почетете книга, да гледате филми. Още по-добър вариант е да сте на разходка на свеж въздух сред природата – в парка, гората или край вода – езеро, река, море. Трябва да възстановите силите си в хармония и на спокойствие. Това се отнася за тези, които наистина са имали активна дейност, но за хората, които по принцип са си пасивни и лентяйстват, това не е добре, защото ще се задълбочи тяхната инертност и мързел още повече, а това ще им създаде проблеми чрез болести и неприятности в социалния живот. 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати