Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 11.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 11.05.21

Снимка:

Овен –Практически няма да срещате препятствия. Информацията ви ще идва от надеждни източници и може да ѝ се разчита. Смело и решително направлявайте своята енергия за осъществяване на плановете и делата ви във всякакъв аспект.

Телец – Не бързайте да сключвате дългосрочни договори. Скоро ще се открият нови обстоятелства, чрез които ще постигнете по-благоприятни условия. Изключително нежелателно е да се смесват работата и личните взаимоотношения.

Близнаци – За вас е време за познание. Вероятно ще направите различни открития. Ако ви преследват неразрешени проблеми, възползвайте се сега да намерите нов подход за излизане от дадената ситуация.

Рак – Луната оказва положително влияние на личните взаимоотношения. Успешни ще са романтичните срещи. Ще имате шанс да направи добро впечатление на някого, когото отдавна харесвате.

Лъв – Един позитивен ден. Важен за вас ще е емоционалният дух. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите сега. Нещо внезапно може да се промени и вятърът на късмета да задуха във вашата посока.

Дева – Днес трябва да сте внимателни, ако правите нещо важно. Колкото по-важна е задачата, с която се сблъсквате, толкова по-голяма е вероятността от грешки. Може да се нуждаете от малко помощ.

Везни – Днес емоциите ще са водещи във вашите действия, а не здравият разум. Сега е моментът да обърнете на себе си по-специално внимание и да не се занимавате с проблемите на другите хора.

Скорпион – Бъдете внимателни, бъдете бдителни - можете да станете привлекателна плячка за хора, които обичат да се възползват за чужда сметка. Дори няма да осъзнаете, че сте използвани, докато не стане твърде късно.

Стрелец – Опитайте да изясните проблем, който отдавна ви безпокои. Анализирайте внимателно ситуацията - честно и открито. Ако се чувствате напрегнати, излезте на чист въздух и това ще ви зареди с енергия.

Козирог – Добре е да не се претоварвате с ненужна работа. Не забравяйте, че резервите на тялото не са безкрайни, така че намалете темпа или ако можете да си позволите повече почивка. По-добре да разчитате на логиката, отколкото на интуицията.

Водолей – На този етап сте по-уязвими, отколкото си мислите. Чуждо влияние може да ви се отрази по-силно от друг път. Бъдете много внимателни, не влизайте в конфликти и не се оставяйте да бъдете манипулирани.

Риби – Днешният ден няма да е лесен за чувствителните и уязвими хора, както и за тези, които са много загрижени за мнението на другите. Старайте се да приемате нещата от живота по-философски.

Съветите на Фортуна

Хармоничен ден, когато светлина, добро и любов триумфират отново на Земята. Наслаждавайте се на живота, научете се да виждате красота наоколо. Трябва да бъде посветен този ден на семейството, децата.

Ден за обобщаване на резултатите, анализиране на действия, мисли, освобождаване от всичко остаряло и ненужно. Ако искате да се откажете от лоши навици като пиене, пушене, сега е най-добрият ден да започнете. По-лесно ще се справите. Препоръчва се почистване на къщата. Не е подходящ да започнете нищо ново, по-скоро е за завършване на делата. Ако чуете кучешки лай, това е предупреждение за грешки, направени през изминалия лунен месец.

Новолуние в знак Телец в 22:01ч. Всеки път в момента на раждането на Новолунието, Вселената задава нови задачи на хората за настъпващия лунен месец. Организмът сега е отслабен, не го преуморявайте. Да се избягва носенето на кафяви и черни цветове. Добре е да има запалена свещ с равен и топъл пламък до вас, върху който да се съсредоточите и да се концентрирате само върху хубави работи.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още