Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 11.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 11.06.19

Дневен хороскоп – вторник – 11.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

До 14:33 ч - Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма

Овен – На преден план е работата, въпросите за организиране на работния ден и качественото изпълнение на задълженията. Вие сте в производствен цикъл и ще постигнете целите си въпреки всичко.

Телец – Мечтателното настроение може внезапно да изчезне и на негово място да се появи несигурност. Мислете по-задълбочено и ще откриете положителната страна на нещата. Луната в дома на здравето предлага да се настроите към индивидуалните нужди на вашето тяло.

Близнаци – Време на емоционално укрепване. Нещо ще събуди обичайното ви любопитство. Не се опитвайте да правите всичко наведнъж, избирайте си приоритети. Ще успеете в делата си, ако се избавите от това, което ви разсейва.

Рак – Днес ще имате удоволствието да прекарате време със семейството си, да укрепвате връзките си с близките. Но това не означава, че трябва да се посветите изцяло на дома. Не бива да забравяте и своите интереси.

Лъв – Условията на деня изискват дипломация от ваша страна. На всяка спорна ситуация трябва да реагирате дружелюбно. Ако не сте готови да овладеете егото си, ще затвърдите репутацията си на непредсказуем бунтар.

Дева – Съсредоточете се само върху това, което правите и ще успеете. Възползвайте се от способността си за наблюдение и анализ. Днес има опасна тенденция да бъдете повлияни от негативните мнения на другите.

Везни – Денят носи пасивна енергия, затова не се насилвайте много. Най-коварната позиция е "виждам целта - не виждам препятствия": Ако не сте си научили предишните уроци и не сте се погрижили за целите си, сега може да загубите позиции.

Скорпион – Няма да ви е лесно да се съсредоточите върху основните задачи: непрекъснато ще се разсейвате от нещо. Внимавайте да не допуснете грешки в работата. Възможно е да получите критики и да се стигне до конфликт с някой от колегите ви.

Стрелец – От днешната космическа динамика трябва да се възползвате само до 14:30. Доверете се на вашето чувство за дисциплина и обективност. Нивото на сексуалната енергия този ден е умерено до високо.

Козирог – Днес може да ви е малко по-трудно. Възможно е да възникнат ситуации, които изобщо не сте очаквали. Но дори да има затруднения не се отказвайте, а правете това, което намирате за правилно. Може да се наложи да защитавате интересите си.

Водолей – Организирайте се и си наложете дисциплина. Поставете всичко на мястото си и ускорете онова, което изисква незабавно внимание. Поддържайте баланс в живота си. Не позволявайте на ежедневното напрежение да се отразява на здравето.

Риби – Работата и отговорностите изобилстват този ден, но имате капацитета и интелигентността да се изправите пред тях и да ги решите правилно. Тайната се крие в рационалното разпределение на времето, а не да го губите в отвлечени неща.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 14:33ч - Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално.

След 14:33ч - Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Не се препоръчва започването на нови дела и да се вземат важни решения. Желателно е да ограничите контактите с хора, които не познавате достатъчно. Могат да ви въвлекат в някаква неприятна авантюра.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати