Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 11.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 11.08.2020

Дневен хороскоп – вторник – 11.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление

Овен – Не се старайте да намерите непременно търсеното решение днес. Може би отговорът ще дойде при вас утре. Космическите енергии на този ден вълнуват сетивата, вие сте пленени от нови идеи, но тяхното реализиране носи несигурност в бъдещето.

Телец – Най-добрата стратегия днес е да се говори по-малко и да се слуша повече. Можете лесно да разстроите другите с груби думи, дори и да не искате. Не се опитвайте да се показвате като експерти в области, където вашите знания и опит са недостатъчни.

Близнаци – Може да имате нова идея и да оставите ежедневните си задачи, за да започнете да я прилагате. Първоначалният импулс обаче постепенно ще избледнее и можете да изоставите новия проект толкова бързо, колкото сте решили да започнете.       

Рак – Денят предлага толкова много разнообразие, че ще сте изправени пред избор. Може да се разтревожите, защото нямате контрол върху определени обстоятелства. Най-хубавото е да не бъдете твърде привързани към желанията си сега.   

Лъв – Едва ли ще успеете да избегнете трудностите, но с всички проблеми ще се справите успешно. В общуването си с околните бъдете открити и честни, старайте се да бъдете дипломатични и да не засягате никого.

Дева – Вълнувате се от някои перспективи, които ви се откриват. Впечатлението обаче е измамно, можете да сбъркате. Докато не дойде време да вземете решение за големи промени, обстоятелствата все още не са узрели. 

Везни – Днес ще усетите прилив на творческа енергия. Дори ако чувствата противоречат на разума, не се опитвайте да рационализирате импулсите на душата си и не се отказвайте от шансовете си. 

Скорпион – Изпълнени сте с толкова много желания, че ви е трудно да решите на кое да отдадете предпочитание. Личните взаимоотношения, въпреки очевидната хармония, могат да бъдат разочароващи.

Стрелец – Ще се почувствате много по-уверени и по-спокойни. Ще постигнете повече, отколкото сте очаквали, настойчивостта ви ще даде плодове. Мнозина ще успеят да решат тези проблеми, които отдавна ги безпокояха.

Козирог – Не бързайте. Имате достатъчно време да доведете всичко до край. Внимателно проверявайте всяка информация, която получавате, не се предоверявайте на никого, може да влезете в заблуждение.

Водолей – Благоприятен и ползотворен ден. Подходящо за справяне с нещо голямо и сложно. Вие знаете как точно да действате, за да получите желания резултат. Може да стане по-лесно, отколкото сте очаквали.

Риби – Близките ви може да ви критикуват, но това няма да доведе до кавги, проблеми в отношенията. Ще успеете да съхраните мира и взаимното разбирателство. Можете да правите малки покупки, включително непланирани, те ще бъдат успешни.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Активен ден. Не губете време за празни разговори, борете се с мързела, в противен случай енергията на деня ще се обърне срещу вас. За започване на нови дела, особено сериозни, не е благоприятно.

Ден на мъдростта и за получаване на нови знания. В главата ви могат да се появят оригинални решения и нови идеи, могат да ви хрумнат брилянтни решения на стари проблеми. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление. Изведнъж могат да се появят нови възможности. В този ден е добре да се срещнете със стари познати, с които отдавна не сте се виждали.

Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали. Чрез сънищата идват Божествени откровения.                 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети