Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 11.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 11.12.18

Дневен хороскоп – вторник – 11.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

В този ден всичко ще ви се удава, ако проявявате творческа активност и стремеж да достигнете до целта

Овен – Придавате голямо значение на всякакви неприятности, дори и на най-незначителните. По-добре е да се съсредоточите върху нещо по-важно, например върху възможностите, които този ден открива пред вас.

Телец – Страхотен ден за започване на нови дела. Ще имате възможност да се реализира някаква добра идея, която е изглеждала прекалено сложна преди. Не е изключено неочаквано запознанство. Не е нужно да полагате усилия, достатъчно е да се държите естествено.

Близнаци – Денят не е лесен, но няма да е лишен от приятни събития. Не всички проблеми могат да бъдат решени точно сега. Нещо може да бъде отложено за по-късно. Днес ще намерите отговор на търсен въпрос.

Рак – Денят може да не е най-плодотворния, но все пак доста успешен. Можете да сложите край на несъгласията и конфликтите, които са ви разстроили наскоро, да намерите общ език с хора, които са скъпи за вас, да възстановите някои стари връзки.

Лъв – Ще имате задачи, чието решение ще предприемете с голям ентусиазъм. Някои ще получат интересни предложения за работа, сътрудничество или ще намерят нов източник на доходи. Вечерта е подходяща за обсъждане на бъдещи планове с близките.

Дева – Не изоставяйте вашите планове. Шансът да постигнете успех все още го има, само че ще трябва да положите повече усилия. Не се страхувайте да експериментирате. Обичайните методи на действие днес могат да бъдат неефективни, но новите ще постигнат бързо желания резултат.

Везни – Не е желателно да общувате с хора, които ви критикуват и постоянно ви напомнят за стари грешки. По-добре да прекарвате времето си с тези, които са положително настроени. Ще бъде полезно да внесете нещо ново в живота си.

Скорпион – Опитайте се да не се обиждане на никого днес. Ще ви е малко трудно, защото сякаш другите не ви разбират. Изясняване на взаимоотношенията е по-добре да отложите за по-късно - когато се настроите по-позитивен начин, тогава ще стане много по-лесно да се намери общ език.

Стрелец – Денят е подходящ за самостоятелна работа и обещава успех, където се изисква фантазия и нестандартен поглед към нещата. Ще бъде полезно да си припомните някакво старо хоби; ако решите да се върнете към него, със сигурност ще получите много положителни емоции.

Козирог – Страхотен ден да поемете инициатива и също за нови неща. Това важи както за деловите, така и за личните отношения. Ще имате добри идеи и определено ще има хора, които ще искат да ги подкрепят. Не са изключени изкусителни оферти независимо за какво.

Водолей – Денят не е толкова лош, но има неща, които ви пречат да се концентрирате върху това, което правите. Поради тази причина, не всичко, което започнете ще можете да завършите. Това може да ви направи малко нервни.

Риби – Ситуацията ще стане малко по-опростена, след като определите приоритетите си и разберете на какво да обърнете внимание в момента и кое може да бъде отложено за по-късно. По-добре е да разчитате на съветите на собствената си интуиция, а не на съветите отстрани.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В този ден всичко ще ви се удава, ако проявявате творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Всички добри начинания трябва да бъдат довеждани до край, иначе тяхната незавършеност може да доведе до беди и проблеми. Ден за установяване на връзки, контакти и получаване на нови впечатления. Може да получите добри възможности, върху които трябва да помислите. Вложете любов в намеренията си и действията си, за да получите желаното.

Всичко, което ни довежда днес до сълзи и плач е полезно, защото ни посочва нашите недостатъци. Нужно е да се откажете от различни съблазни, да дишате повече чист въздух и да консумирате чиста храна - вегетарианска. Противопоказни са месо, риба, семки и орехи. Да се гладува също е нежелателно.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети