Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 12.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 12.01.21

Дневен хороскоп – вторник – 12.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Планирайте работата си с повече търпение и старание. Събитийният фон започва да придобива нова окраска, а личните отношения ще предизвикат повече емоции. Избягвайте да вземате участие в конфликти, особено с жени.

Телец – Днешните проблеми е твърде вероятно да са свързани с миналите ви грешки и пропуски. Добре ще е, ако можете да коригирате нещо от тях. Повишена е вашата емоционалност и степента ви на обидчивост.

Близнаци – Добре е да минимизирате контактите за днес. Не допускайте хаос и объркване да царят около вас. Всяка бъркотия ще ви се отразява доста зле и ще ви изнервя. Причини за разправии могат да се появяват по-често, отколкото обикновено.

Рак – Днес може да изпитате напрежение, да сте склонни да вземате прибързани решения, безполезна загуба на сили и енергия. Пазете се от интригите и подмолните игри на зложелатели. Не забравяйте, че семейството е вашият кръст, а домашната атмосфера зависи от вас.

Лъв – Старайте се да не се отклонявате твърде много от плана, който сте направили по-рано. Ако сте последователни и действате стъпка по стъпка, по-лесно ще постигнете успех в делата си. Добре е да ограничите контактите.

Дева – Изкушенията дебнат навсякъде. Не се поддавайте на желанието да харчите повече пари от планираното. Днес е по-добре да не натоварвате очите си, да намалите стоенето пред компютъра и телевизора. 

Везни – Днес бъдете много внимателни и предпазливи, за да не направите нещо необмислено от бързане. Необходимо е да се сте по-сдържани в своето поведение. За предпочитане е да не се вземат сериозни решения.      

Скорпион – Днес ще сте твърде чувствителни дори към най-незначителни неща. Постарайте се конструктивно да изясните недоразуменията с хората, с които са възникнали разногласия или направо ги отложете.

Стрелец – Приемайте нещата по-философски и по-спокойно. Не допускайте да бъдете въвлечени в спорове и разправии, които не ви засягат. Няма нужда да влизате в ролята на миротворци, занимавайте се единствено със собствените си дела.                                                

Козирог – Днес не е най-подходящият ден за правене и обсъждане на планове за бъдещето, нови проекти и първите стъпки за тяхното изпълнение. Избягвайте да се нервирате, не се поддавайте на провокации и се старайте да реагирате по-спокойно.

Водолей – Днес избягвайте да нервничите за дреболии, старайте се да говорите по-малко и да не хабите излишно енергия. Прекарайте вечерта не с компания, а сами, за да възстановите вътрешната си сила и енергия.

Риби – Днес малко по-трудно ще се разбирате с другите. Често ще ви разбират погрешно и като резултат ще има доста обидени. Затова е добре да ограничите общуването, да отложите обсъждането на важни въпроси и общите планове.

Съветите на Фортуна

Енергията на деня е неблагоприятна, може да има изтощаващ ефект върху вас, буквално да отнема силата ви. Можете да се чувствате уморени, дори и да не сте правили нищо съществено. Концентрирайте се само върху светлината и се зареждайте с положителна енергия. Създайте в душата си силен резерв от любов и светлина, в който не може да проникне тъмнината.

По-добре е да не се градят нови планове, да не се започва нищо ново. Най-добре е да се отдадете само на дребни домакински задължения, но не свързани с остри предмети. Има риск от нараняване. Полезно е да се мият ръцете по-често, за да се отмият негативните енергии, които могат да се генерират буквално от въздуха в този ден. Също така е препоръчително да запалите свещи и други източници на светлина, тъй като навсякъде трябва да е светло, да не стоите на тъмно. Ако е възможно, бъдете на дневна светлина, колкото е възможно повече.                                                


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети