Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 12.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 12.02.19

Дневен хороскоп – вторник – 12.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Започнете да живеете според плановете си и замисленото задължително ще се изпълни. Може да възникнат конфликти, старайте се да не се поддавате на провокации. Слушайте гласа на разума и не пренебрегвайте предишния си опит.

Телец – Днес може да имате труден ден: дори една дреболия може да ви извади от коловоза. Сдържайте се, не давайте воля на емоциите. В следобедните часове са възможни приятни новини или предложения.

Близнаци – Труден ден, отговорен и важен. Вероятно ще трябва да вземете важни решения, да направите избор, от който зависи много. Здравословни проблеми не са изключени. Поемете инициативата в личните отношения.

Рак – Вие сте емоционално напрегнати, но не забравяйте да контролирате емоциите си. Може да станете жертва на предателство или сами да предадете себе си. Мнозина ще се почувстват като хванати в капан.

Лъв – Може да има конфронтация с човек, с когото сте били досега в добри отношения. Добър ден за тези, които се занимават с бизнес и търговия. Можете да сключите сделка, която в бъдеще ще донесе добър доход. Вечерта прекарайте с близки хора.

Дева – Възможно е да имате материални проблеми. Откажете се да купувате скъпи неща, поне за настоящия момент. Отделете повече внимание на себе си и здравето. Да, и битови проблеми са се натрупали твърде много, за да ги отлагате за по-късно.

Везни – Избягвайте авантюрите и не се подлагайте на парични рискове. За всичко останало - това е вашият ден. Вие добре вършите работата си, което укрепва доверието във вас на работното място.

Скорпион – Мнозина ще изпаднат в неопределено състояние. Целта ви не може да бъде достигната поради промяна в обстоятелствата или поради собствена грешка. Пазете се тайното да не стане явно.

Стрелец – Не са изключени трудни, напрегнати моменти. Плановете ви може би няма да са толкова лесни за изпълнение. Възможно е да не можете да избегнете един конфликт, но това не е причина да се предавате. 

Козирог – Абсолютно във всичко, което правите днес проявете предпазливост. Не бъдете твърде доверчиви. Дори ако изглежда, че имате работа с най-надеждните хора в света, си струва да проверите информацията, която те толкова щедро споделят. Съществува опасност някой да ви подведе.

Водолей – Благоприятен ден за общуване. Можете да говорите откровено за много неща, без да се страхувате, че искреността ви ще доведе до някаква неприятност. Вашите съмнения и тревоги са разбираеми за другите, някой със сигурност ще иска да ви подкрепи.

Риби – Денят е многообещаващ. Припомнете си някои стари планове. Възможно е да имате шанс да ги реализирате. Вие сте твърде доверчиви и склонни да бързате. Това може да доведе до неприятности.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на изпитанията и предизвикателствата, през които  човек трябва да премине, за да изпита силата си и да се издигне до ново ниво на осъзнаване на себе си и на света. В този ден основните житейски цели не са духовни, а материални – жажда за благополучие, успех, слава, стремеж км наслада от живота, от материалните удоволствия. Днес ситуацията лесно ще излиза от контрол. Нещата се намират във властта на порока и това може да причини неприятности. „Дяволът” кара човек да се държи по начин, който е точно противоположен на това, което му носи добро, подтиква го да извършва действия, противно на собствените му убеждения. Това е като да си играете с огъня и ако не съумеете да овладеете себе си и действията си, може да платите скъпо. Много хора няма да знаят как да избегнат изкушенията и ще са склонни към насилие – физическо, емоционално или сексуално – за да постигнат своето.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати