Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 12.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 12.05.20

Снимка:

Денят е подходящ за активни действия, но без претоварване

Овен - Планирайте работата си с търпение, проявете повече старание. Събитийният фон започва да придобива повече окраска, а отношенията ви ще донесат повече емоции. Избягвайте да участвате в конфликти, особено с жени.

Телец - Възможно е да хвърлите много труд за незначителни резултати, но това няма да зависи от вас. Не вземайте решения, които са извън вашата компетентност. Преди да предприемете това, което искате, още веднъж премислете.

Близнаци - Надявайте се на най-доброто за себе си. Дайте свобода на въображението си. Новите идеи просто ще бликат от вас. Здравето ви донякъде е уязвимо, но сексуалният ви потенциал е на висота.

Рак - Днешните проблеми са свързани с миналите ви грешки и пропуски. Добре ще бъде, ако можете да изправите нещо от тях. Вашата емоционалност и степента ви на обидчивост ще бъдат повишени.

Лъв - Денят като цяло е добър. Оставете всичко на самотек. Няма да ви тормозят нови грижи и ще имате необходимото спокойствие. Потърсете начини да освободите съзнанието си от натрупаното напрежение.

Дева - За да се почувствате добре, от голямо значение ще бъде всичко наоколо да е на ред. Порядъкът е много важен за емоционалното ви здраве. Ще имате известни затруднения, но с малко късмет ще се справите.

Везни - Всякакъв вид емоционални, домашни и финансови проблеми могат да окажат влияние днес върху партньорските ви взаимоотношения. Внимавайте и се грижете повече за себе си и за своето здраве.

Скорпион - Днес ще бъдете с променливо настроение и емоционално възбудими. Личните проблеми може да попречат на ефективността на работата ви. Много е възможно да се получи обратният ефект на това, което сте очаквали.

Стрелец - Може да се порадвате на благоприятните промени около себе си. Близко сте до осъществяване на едно ваше желание. Срещите с приятели ще ви заредят с нови сили и ще почувствате известно обновление.

Козирог - Планетите ви препоръчват да бъдете пестеливи и предвидливи, въпреки, че ви закрилят от своя страна. Следвайте правилото: ”Помогни си сам, за да ти помогне и Бог!” През днешния ден ще се наложи да правите някои компромиси.

Водолей - Стремете се да не изпадате в крайности и не бъдете нито прекалено щедри, нито прекалено стиснати. Не проявявайте днес никаква разточителност или екстравагантност. Придържайте се към практическата полза.

Риби - Не се поддавайте на възникналите съмнения и неясни тревоги. Голяма част от тях са игра на въображението ви, но имате нужда да си съберете мислите, което ще постигнете само в уединение.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има силна енергия. Подходящо е за активни действия, но без претоварване. Луната е намаляваща, жизнеспособността на организма е намалена, човек е по-малко активен, бързо се уморява, реакциите се забавят, затова не трябва да се захваща с дела, които изискват големи усилия. Действията трябва да бъдат насочени към завършване на нещата, не да се започват нови. Да се избягват прояви на гордост и високомерие.

Денят способства духовното израстване, затова е добре да се занимавате с медитации, духовни практики, да четете духовна литература. Благоприятно е за създаване на нови контакти и връзки.

Уязвими органи на деня са очите и гърбът. Полезно е да се правят упражнения за очите. Благоприятно е за масаж на гърба.

В този ден може да зададете въпрос и да гледате към небето продължително. Във формата на облаците или чрез друг небесен знак може да намерите отговора.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още