Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 12.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 12.11.19

Дневен хороскоп – вторник – 12.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен - Днес ще сте прекалено импулсивни и въпреки това ще успявате да действате праволинейно. Ще се стремите постоянно да изказвате своето мнение, даже да не ви го искат. Сблъсъкът с някого може да наруши емоционалното ви равновесие.

Телец - Ще попаднете в сходна стара ситуация. Явно не сте си взели достатъчно поука от миналото. Не се разстройвате, че някой от познатите ви изпитва недоверие за нещо към вас. Все пак достатъчно ви ценят и уважават.

Близнаци - Енергиите на този ден трябва да се използват целесъобразно - не губете сили и време с безполезни неща. Възможно е да се почувствате незаслужено обидени от някой от вашето обкръжение, което ще ви хвърли в кратко депресивно състояние.

Рак - Денят няма да бъде лесен. Там където предпочитате да действате открито, трябва да бъдете хитри, за да избегнете нежеланата намеса на други хора във вашите дела. Трябва малко търпение: скоро всичко ще се промени, ще се чувствате много по-уверени.

Лъв - Независимо дали сте съпричастни или не, днес събитията могат да сменят хода на своето развитие. Много е важно да имате самоконтрол и да насочите емоционалните изблици в положителна посока.

Дева - Трябва да сте гъвкави! Не очаквайте всички да следват инструкциите ви днес и да кимат с глава на всичко, което казвате. Бъдете играч, който може да прави компромиси. Не бъдете твърде взискателни към онези, които обичате.

Везни - Бъдете внимателни. Днес дори дребните незначителни грешки могат да доведат до сериозни проблеми. Около вас хората са по-склонни да критикуват, отколкото да ви подкрепят и това ви кара да се чувствате изнервени.

Скорпион -  Вие сте преизпълнени с енергия, но едва ли ще го осъзнавате поради прекалената си ангажираност. Изпадате в лека зависимост от мнението на другите, но все пак не вземайте важно решение без да се допитате до някой, на когото имате доверие.

Стрелец - Вероятно днес поради увеличена емоционалност ще имате необходимост да оправдавате някои от своите действия. Може да ви простят много неща, но вие не злоупотребявайте с това.

Козирог - Днес трябва да се държите по-далеч от другите, защото много лесно бихте могли да се окажете в центъра на някой конфликт. Обърнете повече внимание на работата си. Не вярвайте на всичко, което чувате.

Водолей - Не ви устройват рамките, в които сте вкарани. Искате да излезете извън тези граници, търсите признание. Избягвайте все пак да демонстрирате превъзходство над другите. Ако получите предложение, обмислете го много внимателно, преди да приемете.

Риби - Вашето шесто чувство ще ви подскаже, че някъде нещо се е пропукало и трябва да бъдете по-предпазливи. Съдбата може да ви поднесе изпитание, но вие трябва да минете през него. Няма нищо страшно обаче!

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В 15:36 ч. има ПЪЛНОЛУНИЕ, при което Луната е в опозиция на Слънцето. В периода на пълнолуние е пикът на нашата активност, както физическа, така и емоционална. По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност, склонни към безпокойство и смяна на настроенията. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт.

Освен това Луната е в опозиция с ретроградния Меркурий, което също го прави проблемно време, трудно за комуникиране. Хората се задълбочават в дребните неща, но пропускат важните. Всяко нещо се приема прекалено емоционално. По тази причина ще има много обидени, лесно ще възникват спорове и разправии.

Не се препоръчва вземане на важни решения, договорености, важни срещи, подписване на документи, продаване или купуване на имот, правене на значими покупки.

След 17:49 ч. Луната преминава на празен ход до 10:47 ч. на следващия ден, неподходящо за важните неща.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети