Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 13 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 13 септември 2022

Дневен хороскоп – вторник – 13 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят е подходящ за разработване на стратегия за професионално развитие, определяне на нови финансови цели. Вашите амбиции могат да се отнасят не само за кариерата, но и за личния ви живот, който също може да планирате.

Телец – Успешен ще е денят за тези, които се занимават със социални дейности. Може да се посветите на плановете си за бъдещето. Благоприятно време за връзките и приятелствата ви. Ще бъдете любящи, топли и отзивчиви към околните.

Близнаци – Мобилизирайте се и концентрирайте сили, за да се справите със задачите си в действие. Имате налични някои проблеми, но трябва сами да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ.

Рак – Ще получите възможност да завършите това, което сте започнали по-рано, както и да разрешите някои дребни проблеми. Недейте да рискувате, особено когато става дума за пари или ценно имущество. Необходима е изключителна предпазливост.

Лъв – Препятствията, които се появяват на пътя ви със сигурност ще бъдат лесно преодолени. Най-важното е да не губите контрол над ситуацията и да заемете активна позиция. Благоприятен ден за социални събития, срещи с приятели.

Дева – Ако имате нужда да подредите мислите си или да направите плановете си, денят е напълно подходящ за това. Добре ще е да се разработи реалистичен план за постигане на целите и да се определят бъдещите перспективи.

Везни – В работата си ще постигнете повече чрез взаимодействие с другите, вместо да работите сами. Използвайте максимално времето - фокусирайте се върху приоритетните въпроси. Благоприятно време за укрепване на отношенията ви.

Скорпион – Емоциите ви са напълно притъпени от рутината и еднообразието на ежедневието и ако успеете сами да внесете малко разнообразие, ще можете да съживите поизбледнелия си ентусиазъм. Дори най-малкото приключение ще бъде от полза.

Стрелец – Денят като цялостен е добър и ползотворен. Вашата предприемчивост и инициативност нарастват, така че можете да очаквате положителни резултати в повечето случаи. Може би по неочакван начин ще бъде намерено решение на някаква ситуация.

Козирог – Днес е добре да бъдете по-организирани и да заемете конструктивна позиция. Само така ще успеете да постигнете задоволителни резултати. Могат да се появят добри възможности, които не бива да пропускате, но ги преценявайте по-внимателно.

Водолей – Крайно време е да изоставите миналото и да посрещнете бъдещето с отворени обятия. Ключът към успеха във взаимоотношенията с околните ще бъде позитивното мислене и умението да се поддържа хармония в общуването.

Риби – Бъдете по-реалистични, тъй като вашият ентусиазъм може да ви подведе. Вие сте състрадателни и готови да помагате на ближните. Може би някой наистина се нуждае от подкрепата ви, но не забравяйте за себе си, така че състраданието да не навреди на вашите собствени интереси.                                        

Съветите на Фортуна

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Освободете съзнанието си, живейте разкрепостено, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието, но да не се стига до разпуснато поведение, буйстване и пиянства. Радвайте се на слънцето и на луната, на топлината или дъжда, на всичко онова, което сте постигнали.

Ден за радост и забавление, почивка и релаксация, любов и хармония. Излъчвайте тези енергии от себе си и късметът и успехът веднага ще бъдат привлечени към вас, тъй като това, което излъчваме, същото привличаме в отговор. Ако днес изпитвате тежест, тогава трябва да помислите дали вървите по правилния път.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети