Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 13.04.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 13.04.21

Дневен хороскоп – вторник – 13.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят ще бъде доста интензивен за някои. Трудно ще ви е да се съсредоточите само върху едно нещо, тъй като много задачи ви зоват. Лесно ще се разсейвате и ще губите нещата от поглед. Постепенно ще се стабилизира ситуацията.                    

Телец – Денят е благоприятен, но не е лишен от изненади. Не се изненадвайте, ако трябва да промените плановете си. Можете да се върнете към някои стари проблеми и да ги разрешите. Има вероятност да чуете добри новини.

Близнаци – Важна роля за вашето самочувствие и настроение днес ще играе общият емоционален фон. Вие се справяте отлично с трудните неща, по пътя няма непреодолими препятствия за вас и действате решително.

Рак – Вероятни са промени към по-добро в отношенията с близките. Успявате бързо да намерите общ език, да обсъдите много неща. Не е изключено и запознанство, което ще получи романтично продължение. 

Лъв – Денят обещава успех. Стартът му ще бъде особено успешен. По-добре да действате самостоятелно и да разчитате на собствени сили. Така ще можете бързо да постигнете целите си и да избегнете неприятни моменти. Следобедът е пълен с изненади, включително и романтични.

Дева – Денят върви добре, но първата му половина не е лишена от преживявания и вълнение. Възможни са някои неприятни съвпадения, досадни недоразумения. За щастие всички проблеми ще бъдат решени бързо и скоро дори ще спрете да мислите за тях. 

Везни – Имате дарбата да увличате другите с думите си, да убеждавате събеседниците си със силата на вашите аргументи. Днес особено лесно ще ви се отдава това. Флиртът с любимия човек може да запали отново страстта помежду ви.                                        

Скорпион – Не е най-добрият ден за поемане на важни работи. Много неща могат да бъдат по-трудни, отколкото сте очаквали и ентусиазмът ви бързо ще избледнее, ако не постигнете веднага първите си успехи. Можете да завършите започнатото по-рано.

Стрелец – Не разчитайте на бърз успех, особено през първата половина на деня - по това време звездите ви съветват да обмислите отново плановете си. Добър ден за срещи, нови запознанства или общуване с тези, които са скъпи.

Козирог – Не разчитайте на външна помощ - днес по-добре отложете трудните задачи и правете по-прости неща. Не бързайте - много неща ще се променят или ще започнете да виждате обичайната ситуация от различен ъгъл.

Водолей – Непредсказуем ден във всички отношения. Бъдете активни, но избягвайте бързането - днес можете лесно да преодолеете всички трудности, ако проявите характер и наблюдателност. В някои случаи може да се наложи да промените малко плановете си.

Риби – Ако нещо не се е получило, не се притеснявайте - звездите ви обещават изпълнение на вашите желания и късмет в скоро време. Проявете сила на характера и това ще ви помогне да преодолеете съществуващите проблеми.

Съветите на Фортуна

Активността в този ден не е излишна, важното е да се концентрирате само върху една, но най-важна задача. Нещата протичат енергично, затова не бъдете пасивни. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Всички цели могат да се постигнат само, ако се проявяват енергичност, инициативност и борбеност. Занимавайте се с текуща работа и не предприемайте нищо ново.

Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни. Лошо ще бъде, ако енергията ви отиде за празни размишления и разговори.

Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. За препоръчване е цялата натрупана енергия да се изразходи чрез физическо натоварване, отколкото да остане неизразходена и да нанесе вреда на организма.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати