Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 13.08.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 13.08.18

Дневен хороскоп – вторник – 13.08.18 - Tribune.bg
Снимка:

Ден, в който се срещат миналото с настоящето, за да се изберат бъдещите пътища

Овен – Бъдете подготвени за всякакъв обрат на събитията, използвайте всички възможности, които съдбата ще ви предостави. Искате да демонстрирате своята оригиналност и креативност, но бъдете внимателни.

Телец – Не преследвайте лесен успех и бързи печалби. Ще трябва да разчитате само на собствените си сили, не се надявайте да получите подкрепа и помощ отвън. Не позволявайте да ви обземат мрачни мисли, преминете към нещо приятно.

Близнаци – Ще се справите с изпълнението на всички планове. Въпреки това, правилно разпределете собствените си сили, не прекалявайте с натоварванията: всичко правете с умереност. Луната увеличава чувството ви за отговорност.

Рак – Очевидно способността ви да правите компромиси ще ви помогне да избегнете проблеми в комуникацията. Бъдете учтиви и дружелюбни с хората, които съдбата е изправила пред вас. Уредете задълженията си.

Лъв – Планирайте деня по такъв начин, че да има време да свършите всички насрочени неща. Не се опитвайте да облекчите задачата си: отговорното отношение към работата е ключът към вашия професионален успех.

Дева – Луната в Козирог ви подтиква към прагматичен подход. Затова намерете възможност да обсъдите с половинката си общите парични планове. Бъдете подготвени за факта, че животът може да ви подложи на изпитание.

Везни – Днес по-добре да се въздържате от импулсивни действия и неразумни разходи. Вие сте природно надарени да се наслаждавате на живота, но днес ще бъдете на още по-високо ниво. Очакват ви нови възможности.

Скорпион – Звездите съветват да не налагате мнението си на другите и да сдържате импулсивността си. Трябва да се контролирате, преди да кажете нещо, в противен случай не се изключват кавги и недоразумения.

Стрелец – Този ден е благоприятен за старателна работа. Въпреки това, не прекалявайте с работата си, отделете време да се отпуснете. Звездите ви съветват да отделите малко повече време, за да помислите за плановете и да не бързате.

Козирог – Луната във вашия знак ви прави оптимистични, излъчващи любов и радост. Мрачните мисли ще си тръгнат, чувствата ви ще се освежат, светът ще заискри с нови цветове. Внимателно наблюдавайте случващото се, за да не пропуснете добрите възможности.

Водолей – Денят е светъл, наситен с различни възможности за радост. Настройте се позитивно. Днес вероятно няма да се чувствате добре сами, но в компания с приятели или добри познати ще прекарате чудесно времето си.

Риби – Имате възможност да покажете най-добрата си страна. Добър ден да се срещнете с приятели, да сте на публично място, да се запознаете с нови интересни хора, да участвате в социални събития.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден, в който се срещат миналото с настоящето, за да се изберат бъдещите пътища. Символ на днешният ден е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Помнете, че зад всеки резултат в настоящето стои решение от миналото.

Всяка среща, всеки разговор или конфликт е отражение на минали и незавършени дела, с които смятаме, че сме приключили. Добър ден за корекция на миналото и на съдбата. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна.

Ден за организиране на контактите, за учене и натрупване на информация. Благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Идеален за постигане на хармония. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп