Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 13.08.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 13.08.18

Снимка:

Ден, в който се срещат миналото с настоящето, за да се изберат бъдещите пътища

Овен – Бъдете подготвени за всякакъв обрат на събитията, използвайте всички възможности, които съдбата ще ви предостави. Искате да демонстрирате своята оригиналност и креативност, но бъдете внимателни.

Телец – Не преследвайте лесен успех и бързи печалби. Ще трябва да разчитате само на собствените си сили, не се надявайте да получите подкрепа и помощ отвън. Не позволявайте да ви обземат мрачни мисли, преминете към нещо приятно.

Близнаци – Ще се справите с изпълнението на всички планове. Въпреки това, правилно разпределете собствените си сили, не прекалявайте с натоварванията: всичко правете с умереност. Луната увеличава чувството ви за отговорност.

Рак – Очевидно способността ви да правите компромиси ще ви помогне да избегнете проблеми в комуникацията. Бъдете учтиви и дружелюбни с хората, които съдбата е изправила пред вас. Уредете задълженията си.

Лъв – Планирайте деня по такъв начин, че да има време да свършите всички насрочени неща. Не се опитвайте да облекчите задачата си: отговорното отношение към работата е ключът към вашия професионален успех.

Дева – Луната в Козирог ви подтиква към прагматичен подход. Затова намерете възможност да обсъдите с половинката си общите парични планове. Бъдете подготвени за факта, че животът може да ви подложи на изпитание.

Везни – Днес по-добре да се въздържате от импулсивни действия и неразумни разходи. Вие сте природно надарени да се наслаждавате на живота, но днес ще бъдете на още по-високо ниво. Очакват ви нови възможности.

Скорпион – Звездите съветват да не налагате мнението си на другите и да сдържате импулсивността си. Трябва да се контролирате, преди да кажете нещо, в противен случай не се изключват кавги и недоразумения.

Стрелец – Този ден е благоприятен за старателна работа. Въпреки това, не прекалявайте с работата си, отделете време да се отпуснете. Звездите ви съветват да отделите малко повече време, за да помислите за плановете и да не бързате.

Козирог – Луната във вашия знак ви прави оптимистични, излъчващи любов и радост. Мрачните мисли ще си тръгнат, чувствата ви ще се освежат, светът ще заискри с нови цветове. Внимателно наблюдавайте случващото се, за да не пропуснете добрите възможности.

Водолей – Денят е светъл, наситен с различни възможности за радост. Настройте се позитивно. Днес вероятно няма да се чувствате добре сами, но в компания с приятели или добри познати ще прекарате чудесно времето си.

Риби – Имате възможност да покажете най-добрата си страна. Добър ден да се срещнете с приятели, да сте на публично място, да се запознаете с нови интересни хора, да участвате в социални събития.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден, в който се срещат миналото с настоящето, за да се изберат бъдещите пътища. Символ на днешният ден е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Помнете, че зад всеки резултат в настоящето стои решение от миналото.

Всяка среща, всеки разговор или конфликт е отражение на минали и незавършени дела, с които смятаме, че сме приключили. Добър ден за корекция на миналото и на съдбата. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна.

Ден за организиране на контактите, за учене и натрупване на информация. Благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Идеален за постигане на хармония. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив