Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 14.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 14.04.20

Дневен хороскоп – вторник – 14.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сърцето ни излъчва радост, иска да живее пълноценно

Овен – Ден за активни и творчески действия. Можете да постигнете значителен успех. Това е страхотно време за любовни контакти. Можете да разчитате и на благоприятното развитие на семейните отношения.

Телец – Луната, преминавайки през вашия девети дом, засилва желанието да пътувате, а интересът към философията и религията значително нараства. Бъдете внимателни с парите, пазете портмонетата и вещите си.

Близнаци – Ще можете да намерите общ език дори с не твърде приятелски настроени хора, с които преди сте имали разногласия. Мълчете за новите си проекти, в противен случай може сами да си навредите.

Рак – Днес случайно ще разберете какво мислят вашите колеги (или други) за вас. Звездите ви съветват да не приемате това, което чувате присърце, а спокойно да продължите да изпълнявате своите задължения.

Лъв – Днес можете да излезете от всяка кризисна ситуация лесно и с достойнство. Не приписвайте на себе си всички заслуги - щастливото стечение на благоприятни обстоятелства има не по-малко значение. По отношение на здравето трябва да внимавате за алергичните реакции. 

Дева – Днес ще се отличавате с психологическа и интелектуална гъвкавост. Лесно ще се приспособите към всякакви обстоятелства, стига да го поискате. Такава тактика сега ще бъде само във ваш интерес. Няма да загубите нищо, но може да спечелите, ако сте малко по-внимателни, снизходителни и деликатни.

Везни – Прекрасен ден за вашата самоизява, както и за разширяване на личните ви хоризонти. По това време вероятността от щастливи, приятни и обнадеждаващи събития рязко се увеличава. Хора, които някога сте обичали, могат отново да се появят. 

Скорпион – Хората, зависещи от времето в този ден могат да изпитат главоболие, провокирано от негативния аспект на Слънцето и Плутон. Към вечерта неприятният симптом ще изчезне без следа.

Стрелец – Днес може да се случат неочаквани неща – внезапни хрумвания, неочаквани срещи, странно съчетание на обстоятелствата. За съжаление можете да преживеете дълбоко не само позитивни, но и отрицателни емоции.

Козирог – Много благоприятен ден стои пред вас и в същото време не сте застраховани от изненади. Днес не бива да бързате със заключенията и незабавните действия. Възможно е в тази ситуация да сгрешите.

Водолей – Действията ви ще са доста успешни благодарение на съчетанието на енергичност и интуиция. Времето е напълно подходящо за запознанства, леки флиртове. Можете да бъдете изправени пред житейски изкушения.

Риби – Вашата чувствителност е изострена до краен предел, ставате много проницателни. В същото време сте изложени на риск да станете зависими от някого или нещо. Може да предприемете действия под влияние на някаква мания.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за активни и решителни действия по пътя към достигане на висшите цели, творчески подем и вдъхновение. Упорствайте и всичко ще ви се получи. Добре е да се изпълняват физически упражнения, всички хора да бъдат активни.

Сърцето ни излъчва радост, иска да живее пълноценно. Луната създава такива вибрации, които ни улесняват да се измъкнем от депресията. Благоприятен ден за постигане спокойно състояние на духа чрез преосмисляне и преоценка на ценностите в живота.

Най-опасните действия, чрез които ни „хващат” в капана си тъмните сили на този ден, са лъжи, ласкателство и раболепие, т.е. всичко, което допринася за получаване на собствена полза за сметка на отказа ни от принципи, честност и справедливост. Ползата, получена в този ден обаче ще бъде краткосрочна. Всички негативни действия скоро ще повлияят на нашия авторитет. Клетвите дадени в този ден притежават особена сила, но не трябва да се нарушават.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати