Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 14.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 14.05.19

Дневен хороскоп – вторник – 14.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

След 15:30 ч избягвайте да рискувате. Всичко трябва да се прави с голямо внимание

Овен – Днес трябва да яхнете вълната и да правите това, което сте намислили, но съществува опасност да затънете в спорове и разправии. Особено неблагоприятно е за започване на домашни скандали. Парите са основният фактор на всички оплаквания.

Телец – Звездите ви съветват да разчитате на късмета си и да не отстъпвате пред препятствията. Лицето, с което възнамерявате да си сътрудничите в нещо, може да е ненадеждна личност с „двойно дъно”.

Близнаци – Като цяло атмосферата на деня се очертава към практичност и ангажираност. Изпълнението на ежедневните задължения ще бъде по-напрегнато, ако трябва да решавате няколко различни задачи паралелно.

Рак – Звездите препоръчват да избягвате включването в чужди битки, за да избегнете преминаване към едната или другата страна. През деня можете да станете свидетели на конфликти, но не е необходимо да ставате техен пряк участник.

Лъв – Подхождате към задачите си с пълна отговорност. По въпросите на любовта са възможни непредвидени завои. Избягвайте непременно да влизате в конфликт с партньора си в този ден, тъй като рискувате да бъде продължителна война на „различните светове”.

Дева – Денят обещава да бъде много успешен, давайки ви много възможности да постигнете желаното. Днес ще почувствате в себе си невероятната способност да решавате сложни задачи по възможно най-простия и ефективен начин.

Везни – Лесно можете да се справите с всяка работа, но можете да бъдете раздразнени от тези, които се бавят или са настроени на друга вълна. Не забравяйте, че конфликтите днес са изключително опасни и последиците ще бъдат продължителни.

Скорпион – Денят е успешен за вас, ако останете в разумните граници на собствения си свят. Днес е възможна умерена материална полза, доход от частна практика или индивидуален бизнес. Малките полезни придобивки ще бъдат успешни. Не трябва да рискувате, да се ангажирате с големи инвестиции.

Стрелец – За вас едно от първите места днес заема кариерата или постигането на значима цел. Сблъсък между планове и амбиции не е изключен. Положителната страна на деня е възможността да започнете нещо ново.

Козирог – Старайте се да се ориентирате в променливата ситуация и при всякакви обстоятелства трябва да си оставите вратичка за отстъпление. Препоръчително е да се отложи всяка рутинна работа и да се направи нещо креативно за душата.

Водолей – Денят ви позволява да преодолеете моралната бариера или съпротивата на околната среда, да повишите самоувереността си. Полезно е да разговаряте с възрастни хора - мъдрите им съвети ще бъдат ценни.

Риби – Ако все още възнамерявате да приложите идеите си, то днес би било хубаво да се съсредоточите върху това. Практичността, находчивостта и умението да държите устата си затворена ще ви помогне да уредите всички проблеми.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 15:30 ч е добре енергията на деня да бъде използвана само за съзидателни и мирни цели. Най-подходящото време за ново начало, нови проекти, нови контакти. Всички неприятности, които възникват днес, са краткотрайни, не ги вземайте при сърце. Те ще преминат бързо и няма да оставят следа в душата. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения. Денят трябва да се посвети на семейството, но се старайте да не допуснете спорове и разправии помежду си.

След 15:30 ч избягвайте да рискувате. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Това, което се започне трябва да се доведе до край. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Противопоказно е да натоварвате зрението – по-малко да се чете, да се стои пред компютъра и телевизора.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети