Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 14.09.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 14.09.21

Дневен хороскоп – вторник – 14.09.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Всеки контакт с други хора днес изисква много повече търпение и самоконтрол от вас, отколкото обикновено. Не приемайте нищо твърде лично днес. Проверете фактите, преди да направите изводи. 

Телец – Днес може да ви е трудно да изпълните задачите. Разногласията с други могат да ви дадат усещането, че всички са против вас. Но не е така. Опитайте се да бъдете обективни. Запазете спокойствие, дишайте дълбоко. Резултатите може да се окажат приятно изненадващи.

Близнаци – Днес е фантастичен ден. Трябва да се радвате на добро настроение и положително преживяване с другите. Избягвайте изкушението да влезете в спор, това само ще влоши нещата. Ако е възможно, прекарайте известно време сами.

Рак – Ще се почувствате като в нов свят, изпълнен с надежда. Хората, които срещате, ще бъдат сърдечни и грижовни, а бъдещето ще изглежда като приятно и привлекателно. Вярно е, че това страхотно чувство няма да се задържи дълго, така че се наслаждавайте, докато го има. 

Лъв – Днес нещата при вас ще се получават. Реалността понякога може да бъде сладка. Не позволявайте на чувствата ви да ви контролират, тъй като може да доведат до промени в настроението.  Оставете да ви ръководи интуицията. 

Дева – Съсредоточете се върху себе си и отговорите на въпросите ще дойдат от вас. Що се отнася до емоциите ви, бъдете реалисти и практични. Избягвайте всякакви значителни стъпки по отношение на финансите.

Везни – Денят може да донесе проблеми, но те няма да развалят настроението ви или да ви накарат да загубите оптимизма си. Но не надценявайте силите си. Възможни са някои изненади, но като цяло ситуацията не излиза извън контрол.

Скорпион – Време е да се организирате, да съберете сили и да преосмислите тактиката си за по-нататъшни действия. Ако бъдете малко по-уверени, ще можете да постигнете отлични резултати по много въпроси, да осъществите някои смели планове. 

Стрелец – Звездите ви съветват да не губите време за празни приказки, опитайте се да избягвате дълги спорове. Възможно е точно днес да осъществите интересно запознанство, което да се превърне в началото на дълго приятелство.

Козирог – Денят е добър. Дава възможност да се реализират смели идеи, но е много важно да не бързате и да преценявате внимателно обстоятелствата. Спокойно анализирайте получената информация, не правете прибързани заключения.

Водолей – Физическото натоварване или психологическият стрес могат да застрашат здравословното ви състояние, затова търсете спокойна обстановка и избягвайте хора и места, където е възможно да възникнат конфликти.

Риби – Хубав ден. Неговите събития вдъхновяват и радват, връщат вярата в себе си на тези, които наскоро са я загубили. Запознанство започнало днес почти случайно, може да бъде началото на дълго приятелство или вълнуваща романтична история. 

Съветите на Фортуна

До 15:40 ч -Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава очистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Почистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък. 

След 15:40 ч - Не особено удачен и успешен ден. Ако не е наложително, въздържайте се да придвижвате важните за вас неща. Заемете изчакваща стратегия. Дори да предприемете нещо и то стане, ще бъде кратковременно и не особено успешно. Но изборът си е отново ваш.  Така че спотайвайте се, не предизвиквайте съдбата, не вземайте съдбоносни решения, не правете важни стъпки. Нищо ново да не се започва, но могат да се продължават започнатите дела.

От 13:59ч до 14:35ч Луната е на празен ход. Избягвайте всичко важно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати