Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 14.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 14.12.21

Снимка:

Овен - Днес е необходимо да сте по-организирани и да заемете конструктивна позиция, така може да постигнете по-добри резултати. Има вероятност да се появят добри възможности, които не бива да пропускате, но ги преценявайте по-внимателно.

Телец - Сега е възможно постепенно да започнете работа по прилагането на вашите идеи. Нека първите стъпки са незначителни, най-важното е, че сте избрали правилната посока. Промени могат да възникнат в личните отношения, но само ако поемете инициативата.

Близнаци - Денят е подходящ за комуникация. Вероятно ще чуете много комплименти и други приятни отзиви отправени към вас. Бъдете внимателни с финансите. Не правете необмислени покупки и излишни разходи.

Рак - Бъдете честни и откровени с близките си хора, не крийте проблемите си и не се опитвайте да ги решите сами. Родителите или възрастни роднини ще се нуждаят от повишено внимание и грижа. Добър ден за съзерцание и самопознание!

Лъв - Благоприятен ден, за да помислите за бъдещето, да се направят планове. Добри успехи можете да постигнете само ако имате добра организация на делата ви. Подходящо е времето за решителни действия.

Дева -  Денят ще премине сравнително добре. В личен план могат да настъпят незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки. Възможно е да получите изкушаващо предложение, но преди да вземете решение, обмислите внимателно всичко.

Везни - Денят е подходящ за приемане на гости, среща с тези, които не сте виждали от дълго време. Чудесно време за разговори с близки хора. Можете също така да обсъдите важни неща за всички, да изградите общи планове.

Скорпион - По-добре е да се съсредоточите върху собствената си гледна точка, а не да придавате голямо значение на това, което другите казват. Не е изключено да възникне разгорещен спор, поводът, за който ще е незначителен. Постарайте се на всичко случващо се да придадете конструктивен смисъл.

Стрелец - Денят е благоприятен, ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и с позитивно настроение, но все пак не предприемайте нищо важно. Време е да отдадете дължимото на семейството, както и да организирате среща с приятели.

Козирог - Възможно е да възникнат неочаквани ситуации, които да доведат до преразглеждане на целите и плановете за близко бъдеще. Опитайте се да обърнете внимание на малките неща, те могат да играят съществена роля.

Водолей - Творческият подход е почти винаги гаранция за успех, така че дайте свобода на въображението си. Вие сте внимателни към дреболиите, често забелязвате неща, които другите не виждат; това също допринася за успеха.

Риби -  Значението на събитията, които носи денят трудно ще можете да оцените веднага. Това ще стане доста по-късно. Вие сте изобретателни, можете да се възползвате от обстоятелствата за собствени интереси.

Съветите на Фортуна

Първата половина на деня (до 14:20ч) е подходяща за всякакви начинания, проекти и работа. Старайте  се да движите важните си цели и да не губите времето си за дреболии и в празни разговори. Денят е благоприятен за релакс, комуникация със семейството и приятелите. Всичко, което е свързано със семейството,  сега е успешно. Не трябва да сте унили. Усмихвайте се по-често, старайте се да приемате живота с лекота. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

След 14:20ч избягвайте да се претоварвате, да не изразходвате напразно силите си. Внимателно планирайте това, към което искате да пристъпите. Добре е да довършвате започнатото. Да не се предприемат рисковани дейности. Избягвайте спорове и провокации. Не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. При поява на всякакви здравословни проблеми да се вземат незабавно мерки.  


Топ новини

виж още

Актуална тема