Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 15.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 15.01.19

Дневен хороскоп – вторник – 15.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ако днес изливате енергията и любовта си към другите хора и се грижите за тях, това ще ви се изплати стократно

Овен – Днес рискувате да пропуснете една изгодна възможност. Сега е добро време за вземане на решения, които могат да повлияят на бъдещия живот. Избягвайте да посещавате места, където има много хора. Доста голяма е вероятността да прихванете някой вирус.

Телец – Според астрологичната прогноза за този ден, блестящи перспективи сега се отварят в много области, само трябва внимателно да наблюдавате ситуацията и да не пропускате своя шанс. Луната усилва аурата ви и личния чар.

Близнаци – Може да се чувствате несигурни и нерешителни. Не предприемайте никакви важни стъпки, докато това положение не отмине. За щастие това ще бъде кратко. Събитията във външния живот ще изискват от вас смелост и постоянство.

Рак – Спокойно погледнете на това какво се случва, забравете, че всичко трябва да бъде перфектно. Нищо лошо няма, ако направите почивка и отделите малко време за самоанализ и възстановяване.

Лъв – Днес ще ви бъде трудно да намерите общ език с другите. Разберете първо себе си и своите чувства. Представителите на творческите професии ще успеят във всички начинания. Ще им дойдат нови интересни идеи.

Дева – Днес ще покажете креативността си при решаването на работни задачи, а резултатът приятно ще изненада не само шефовете, но и вас. Опитайте се да приложите успешния алгоритъм и да решите и други дела.

Везни – Решаването на проблемите ще отнеме повече време, отколкото обикновено. Но звездите казват, че тази седмица няма недостижими върхове за вас. Внимавайте какво ядете - следобед може да имате храносмилателни проблеми

Скорпион – Не се занимавайте с всички дела едновременно, само с най-важните въпроси. Вероятно ще искате да подобрите или промените нещо в живота си. Нежелани са пътувания, полети, посещения на обществени мероприятия.

Стрелец – На този ден се постарайте да запазите повече мълчание, в противен случай можете да навредите на себе си. Не казвайте на никого за плановете си, освен на най-близките си хора. Обърнете внимание на колегите си - може би някой се нуждае от вашата подкрепа.

Козирог – В отношенията си с другите бъдете тактични и спокойни, в противен случай ще възникне конфликт. Бъдете честни и откровени с близките си хора, не крийте проблемите си и не се опитвайте да ги решите сами.

Водолей – Чудесен ден за делата, които отдавна отлагате. Обстоятелствата ще осигурят много възможности за промяна в личния ви живот. Звездите ви обещават приятна среща, която може да бъде много важна за отделни представители на вашия знак.

Риби – Не вземайте прибързани решения, дори ако изглежда, че нещата ви се изплъзват от ръцете. По-добре е да изчакате малко, докато ситуацията се проясни. Не правете празни обещания в този ден, изпълнявайте добросъвестно всичките си задължения.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е добър за активна дейност, при условие, че не изразходвате прекомерно много енергия. Насочете силите си към съзидателна дейност. Особено до обяд е много благоприятно да започвате важни дела. Опитайте се да доведете всичко до края. Следобед се увеличава опасността от травми, така че бъдете по-внимателни.

Ако днес изливате енергията и любовта си към другите хора, грижите се за тях, това ще ви се изплати стократно. От друга страна хората ще бъдат по-упорити, трудно ще се съгласяват и ще правят отстъпки. Луната в Телец засилва интереса върху материалното, но всъщност вниманието през втората половина на деня трябва да е насочено към духовната сфера. Благоприятно е за медитация и четене на молитви.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети