Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 15.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 15.02.21

Снимка:

Овен – Благоприятен плодотворен ден. Вие сте енергични, не се страхувате от трудности и сте готови за решителни действия. Това ви помага да постигнете успех. Втората половина на деня ще донесе новини, от които ще бъдете много доволни.                                 

Телец – Плодотворен ден. Подходящ е за решаване на много задачи, включително и по-сложни. Обръщайте внимание на малките детайли, опитайте се да не изпускате от поглед нищо. Това помага да се избегнат грешки.

Близнаци – Вероятно нещо няма да върви по план, но ще се окаже във ваша полза, защото ще се отворят нови възможности. Не бързайте да решавате финансови проблеми, всъщност имате достатъчно време да обмислите нещата. 

Рак – Благоприятен ден за общуване. Не е нужно да се опитвате прекалено много да угаждате на другите хора. Добре обмислете важните неща. Ще вземете правилните решения за планове за бъдещето. Скоро ще има шанс да ги съживите.

Лъв – Днес се справяте много добре. Възможно е благоприятно стечение на обстоятелствата, благодарение на които ще решите проблеми, възникнали отдавна. Ако изпаднете в затруднение, не забравяйте, че наблизо има хора, към които можете да се обърнете за съвет или подкрепа. 

Дева – Старайте се да не бързате за никъде. Днес много неща изискват търпение, фокус, внимание към детайлите. Чудесно за връщане към старите идеи: ще има шанс да ги оживите. Вероятни са добри новини или събития, които ще повлияят на вашите планове.                                 

Везни – Добър и плодотворен ден, идеален за завършване на някои от нещата, които сте започнали по-рано. Подходът ви позволява да постигнете отлични резултати. Очаква ви приятна и спокойна вечер.                           

Скорпион – Не губете време и не отлагайте това, което може да се направи веднага. Ще има хора, готови да ви помогнат и да ви подкрепят във всичко. Може да получите важна информация. Някой ще поиска да се сприятели с вас.                                                                         

Стрелец – Благоприятен ден за важни делови и лични разговори. Ще има шанс да срещнете хора, от които можете да научите много. Не са изключени необичайни и изкусителни предложения. Ще трябва бързо да вземете решение.

Козирог – Обичате да нарушавате традициите, да импровизирате, да търсите своя път към целта и днес звездите одобряват това. Възможно е да срещнете необичайни хора, които могат да ви вдъхновят да направите някои необикновени дела.                                                                                 

Водолей – Едва ли ще възникнат сериозни проблеми, но са възможни някои забавяния в работата. Бъдете търпеливи и се опитайте да не се дразните, ако не можете веднага да получите това, което искате. По-добре да не бързате с решенията.                                               

Риби – Ще бъде полезно да се върнете към дейности, които отлагате дълго време. Сега можете да постигнете значителен напредък в тях. Може да се намерят хора, които да ви помогнат. Някои неясни ситуации ще се изяснят най-после.                                                                                            

Съветите на Фортуна

Открива се канал за непосредствена връзка с висшите закони. Човек получава възможност в този ден да приема космическа енергия и космическа информация. Съвкупността от земния и небесния енергиен поток дават шанс на човек да реализира стоящите пред него задачи. Нараства възможността да се материализират идеите, а също да се разширят контактите.

Ден на благодат и любов. Подходящ е за даване на прошка. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Полезна е дихателната гимнастика и процедури по подмладяване. Днес не си давайте на никого личните вещи. Счита се, че човекът на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета и те ще изтекат като вода. Добре е да видите пухкави бели облаци, да чуете камбанен звън.                                                                                                                                                                                                                                                                   


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още