Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 15.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 15.09.2020

Дневен хороскоп – вторник – 15.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Работата върви добре и всичките ви планове започват да се оформят. Проявете повече предпазливост, когато става въпрос за съвместни начинания, тъй като те вероятно ще изискват много по-подробен анализ, отколкото в момента можете да им посветите.

Телец – Проявихте много търпение и сила по отношение на проблемите, които ви заемаха вниманието досега. Добре сте се справили и сте достигнали добро място. Така че продължете по същия начин и запазете вярата си.

Близнаци – Вашите страхотни комуникативни умения ще ви помогнат да постигнете резултата, който търсите. По време на работа не забравяйте да се възползвате от възможността да проявите смелост и да покажете своите многобройни и разнообразни таланти.  

Рак – Не е ден да се подписват важни неща, така че има възможност да забавите нещата донякъде, докато условията станат по-благоприятни за вас. Вие сте в трудна фаза, но това е само временно. Поддържайте разходите си възможно най-ниски.   

Лъв – Енергията и динамичността, които ви характеризират днес, ще ви дадат необходимия тласък за започване на нови начинания. Останете верни на партньора си и не забравяйте да отделите време за него/нея. По този начин нещата ще продължат да се развиват добре.    

Дева – Внимавайте за развитието на живота си и променяйте тактиката, когато е необходимо. Би било добра идея да обърнете повече внимание на здравето си и като цяло да посветите повече време на себе си и собствените си нужди.

Везни – Днес сте освободени от неприятностите, които ви измъчват толкова дълго и ви пречат да планирате бъдещето си. Ще получите малко необходимо спокойствие и почивка, което ще ви помогне да презаредите батериите си, за да можете да планирате по-ефективен подход.      

Скорпион – Самоувереността и решителността са вашите определящи черти днес! Вземете нещата в свои ръце и направете правилното. Знаете точно какво е това. Финансите ви продължават да предизвикват безпокойство и стрес. Скоро нещата ще се променят към по-добро и ще можете отново да дишате по-свободно. 

Стрелец – Има много въпроси, които привличат вниманието ви в офиса (работата), но днес не можете да оставите служебните неща да ви погълнат напълно. Измислете умна стратегия, действайте методично и се опитайте да се държите далеч от изпадане в крайности или изгаряне на свещта в двата края.  

Козирог – Вие се биете на твърде много фронтове и следователно сте загубили контрол както над себе си, така и над ситуацията. Трябва да си зададете някои приоритети. Разберете кое е най-важното и започнете с това. Решавайте проблемите си един по един.

Водолей – Уверете се, че не оставяте нещата да се трупат и в крайна сметка да ви завладеят. Не отстъпвайте и сантиметър на никого около вас и не позволявайте да се намесват в личния ви живот. Така могат само да навредят.

Риби – Изглежда, че всичко върви по план в работата. Останете верни на идеалите си и не оставяйте мненията на другите да ви повлияят негативно. Не се притеснявайте, вие сте в добра позиция да вземете правилните решения.      

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на деня е занижена, негативна, така че трябва да се опитате да не се обезсърчавате и да не изпадате в униние. Проследявайте мислите си, те не трябва да бъдат негативни, не трябва да се дразните от нищо. Всяко жестоко действие спрямо хората и околната природа, растения и животни е неприемливо.

На този ден трябва да сте по-добри доколкото можете, не само на физически план, но и ментално. Молитвите, медитациите, всички видове аскетизъм, ограничаване на храната, физическата активност, физически труд - са благоприятни. Алкохолът е изключен. Не се пренатоварвайте с работа или други дейности.

Много е добре да се занимавате с благотворителност. Това е период на постигане на висшите истини, придобиване на духовно съзнание, ден на съзерцание и коригиране на кармата. На този ден могат да се сънуват пророчески сънища, а сънищата да дадат отговори на основните въпроси, които ви вълнуват.

Икономично изразходвайте силите си. Сърцето и гръбначният стълб не трябва да се претоварват, тъй като сега са отслабени и уязвими.                   


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати