Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 15.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 15.10.19

Дневен хороскоп – вторник – 15.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще сте по-емоционални, поради което можете да усложните деня си повече, отколкото си представяте. Трудно ще ви се отдават опитите да се прикриете. Интуицията ви се засилва и е чудесно време да се свържете с висшето си „Аз”.

Телец – Всичко, което се случва, не е случайно. Интуицията вече е на високо ниво, можете да разберете скрития смисъл на явленията. Звездите съветват да не се опитвате да пришпорвате нещата, оставете всичко на естествения поток от събития да диктува следващата ви стъпка.

Близнаци – Приятелите могат да станат източник на вдъхновение за вас или обратно - могат да възпрепятстват осъществяването на вашите планове. Трябва да сте много внимателни, за да определите кой е истински приятел и кой не е. Ако днес във вашето обкръжение се появи нов човек - не е случайно.

Рак – За да успеете днес, са нужни благоразумие, самодисциплина и търпение. Звездите ви съветват да не оставяте вашите дела настрана, за да задоволявате нечии желания. В личен план може да се наложи да направите компромиси, за да постигнете хармония.

Лъв – Днес ще се чувствате така, сякаш няма ограничение във вашите възможности. Внезапно могат да ви дойдат вдъхновяващи идеи, които да ви „изхвърлят” към нови височини. Денят ви ще е оцветен в различни цветове.

Дева – Не сте толкова уверени в себе си, както обикновено, но колкото и да е странно, сте напълно сигурни, че ще получите своето. Въпреки че сте възхитени от новите възможности за себеизразяване, все още се страхувате да не направите грешна стъпка.

Везни – Можете да излезете с нови и иновативни предложения за дадена задача, проект или проблем.  Срещи с приятели или романтични ще ви зарадват. Не е изключено да има неочаквани подаръци, приятни изненади и знаци на внимание към вас.

Скорпион – За да избегнете неприятности, бъдете предпазливи и не си позволявайте да се ангажирате в рисковани ситуации. По-добре организирайте времето си, като избягвате стреса. Финансовите обстоятелства могат да създадат чувство за несигурност, но тези трудности са временни.

Стрелец – Опитайте се да направите живота си по-колоритен, намерете нови източници на вдъхновение, внесете нотка на неопределеност в обичайната обстановка - оставете всичко да работи за вас. Чудесен момент за флиртуване.

Козирог – Бъдете внимателни и рационални в действията си. Ако приложите необходимите усилия и проявите малко повече упоритост и последователност, ще съумеете да се справите с препятствията по пътя си.

Водолей – Денят предлага голямо разнообразие от възможности. Мнозина ще искат да опитат нещо, което не са си позволявали преди. Може да откриете лесен начин за решаване на проблем, който ви притеснява от дълго време.

Риби – Звездите ви съветват обективно да оценявате възможните рискове и да се откажете от очевидно нереалистични проекти. Ще намерите решения на някои проблеми и това ще ви даде усещане за удовлетворение и облекчение.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Във времето преди обяд Луната влиза в опозиция с Венера, което прави хората неуравновесени, чувствителни и сантиментални, даже сълзливи. Всяка дреболия може да ни изкара от равновесие и да избухнем в поток от упреци и оправдания. Човек не забелязва как сам наранява и обижда другите. Чувството за пропорция се губи. Най-често близките хора стават жертви на недоволството от вътрешното ни състояние. Жените са склонни да проявяват повече капризи. Ясно е, че тези емоции не допринасят за високата работоспособност и старание. Не се препоръчва в този момент да правите шопинг. Слава Богу, това влияние започва да отслабва след 12:30 – 13:00ч.

Като цяло в днешният ден настроението трябва да е весело и радостно, да ви е леко на душата. Не е добре да изпадате в униние и тъга. Ако изпитвате такива, нужно е да се замислите дали сте на правилния път. Добър ден за семейни мероприятия.

Помнете, че радостта и любовта приближават човека към божественото. Направете всичко възможно тези две емоции да тържествуват днес!

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети