Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 15.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 15.12.20

Дневен хороскоп – вторник – 15.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят ще добави вълнение и креативност към вас, ще ви даде необходимия тласък за реализиране на идеите ви. В същото време се повишава общата уязвимост и може да доведе до раздразнителност. 

Телец – Вашият оптимизъм е напълно оправдан: успешната комбинация от обстоятелства ще позволи да се разрешат редица проблеми или да се направи крачка напред. Блестящи идеи ви идват една след друга, защото днес Луната активира деветия ви дом.

Близнаци – Нещата ще започнат да се изменят към по-добро. Ще се наложи обаче да изпълните няколко условия. Може да се заемете с реанимация на стари приятелства. Енергията на деня благоприятства подобни мероприятия.

Рак – Намирате се в състояние на относителна хармония и вътрешно спокойствие. Това ви позволява да владеете ситуациите и взаимоотношенията си. Не избързвайте в нищо. Вложете повече разум в действията си.

Лъв – Добро време да придвижите интересите си. Може би привличането към някой, който сте забравили, ще се възобнови отново. Денят е благоприятен и за укрепване на брачните и семейните отношения.

Дева – Днес неочакваните неща са твърде вероятни и няма да можете да контролирате напълно ситуацията. Наречете този ден - ден за рестарт и отделете време за себе си. Ще намерите начин да изненадате приятно близките си, да ги зарадвате.

Везни – Бъдете гъвкави - това е вашият ключ към успеха. Продължете да оценявате плюсовете и минусите на всяка алтернатива. Вечерта е благоприятна за комуникация с членове на семейството, романтични и приятелски срещи.

Скорпион – Днес е по-лесно да вземате финансови решения, вие сте в състояние обективно да претегляте всички плюсове и минуси. За вас ще е характерна самоувереност и напористост. Успешно общувате и умеете да убеждавате другите.

Стрелец – Благоприятен ден, щедър с нови идеи и положителни емоции. Възможни са благоприятни съвпадения или добри новини. Днес ще успеете да пренаредите куп неща - звездите искат да ви стиснат ръката за упоритата работа.                                                   

Козирог – Луната, преминавайки през вашия знак, засилва аурата ви, нарастват защитните сили на организма, а личното ви обаяние е несравнимо. Освен че правите силно впечатление, трудно ще устояват на вашия чар лицата от противоположния пол.

Водолей – Денят ще премине на творческа вълна. Лесно можете да реализирате плановете си, ако не се съмнявате в себе си и спрете да слушате съветите на други хора. Отделете повече време да прекарате с партньора си.

Риби – Ще успеете да свършите или да реализирате някои от заплануваните и започнати вече неща. Това ще подобри и настроението ви. Непременно направете разходка, която ще възстанови душевното ви спокойствие.                         

Съвети на Фортуна

Старайте се да мислите позитивно и си представяйте всичко, към което се стремите по най-добрия начин. Ако вашите желания са силни и чисти, те непременно ще се сбъднат в най-кратки срокове. Използвайте да построите своя ментален модел (подробно планиране) на събитията и делата за предстоящия лунен месец. Добре е в този ден да се прояви щедрост, но не трябва да съжалявате за онова, което давате.               

Избягвайте ненужните контакти. Не давайте воля на нисшите инстинкти. Днес може да се определи кое е полезно и кое вредно за организма. Спомнете си кои продукти употребявате. Това, към което изпитате отвращение, не е вашата храна. Това, което ви привлича, то е полезно за вас. Същото правило важи и за хората.                                                                                                                                   


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати