Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 16.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 16.03.21

Дневен хороскоп – вторник – 16.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Добре е да планирате работата и личните проекти - това е първата стъпка по пътя към успеха във всички области на живота. Днес слънцето ще свети по-ярко за вас, ще отвори и освети ума ви и ще ви направи по-обективни.

Телец – Вие сте активни и общителни. Подхождате към задачите на този ден с цялата отговорност. Що се отнася до романтичните привързаности, важно е да бъдете искрени, да споделите с любимия човек това, което е в душата ви.                                                                  

Близнаци – Не губете енергията си, притеснявайки се за минали събития. Време е да се освободите от миналото и да приветствате бъдещето с отворени обятия. В любовта вие сте непоследователни и вместо да обгърнете любимия човек с внимание и грижа, вие сте заети със собствените си дела.

Рак – Трябва да забравите притесненията си и да излезете за малко извън ежедневния си живот. Някой може да се нуждае от вашата подкрепа, но не забравяйте за себе си, така че състраданието да не навреди на вашите собствени интереси.                                                                    

Лъв – Денят носи положителна енергия, благоприятства всички начинания и напредък в професионалната сфера. На свободния пазар могат да бъдат сключени добри сделки. Не напускайте центъра на събитията - целете се високо и ще успеете.

Дева – Днес ще постигнете успех в работата. Това е денят на работохолиците. Семейството, домашните работи са в положителна фаза, благоприятно време за семейни събирания, както и за да направите някои промени в дома.

Везни – Амбициите ви може да се отнасят не само до кариерата ви, но и до личния ви живот. Преди всичко се ръководете от вашите желания и игнорирайте това, което казват другите. Желанието ви да помагате на всеки, ще ви остави уморени и изтощени.

Скорпион – Днес можете да изпълните всичките си задачи преди определеното време. Възможно е да бъдете силно разкритикувани за вашите импулсивни забележки. Може да се влюбите от пръв поглед.               

Стрелец – Това е подходящ момент за изготвяне на дългосрочен план за работа. Можете да предприемете коригиращи действия в работата, преди нещо да се обърка. Рационалният ви подход ще ви помогне да избегнете ненужни разходи. 

Козирог – Може да се появят мрачни мисли, но не трябва да се приемат твърде сериозно. Вземете решения въз основа не само на емоциите, но и на разума. Приятели и членове на семейството ви предоставят насърчение. 

Водолей – Ключът към успеха в личните взаимоотношения ще бъде позитивното мислене и способността да се поддържа хармония в общуването. Вечерта е подходяща за обсъждане на планове за близко бъдеще със семейството.

Риби – Звездите ви препоръчват да не се колебаете при изпълнението на своите планове - този ден е добър за реализиране на най-дръзките идеи. Просто се доверете на съдбата си и направете крачка към мечтите си. 

Съветите на Фортуна

Денят има двойствена характеристика – едновременно е позитивен и в същото време негативен. Ако днес нещо не ви се получава така както трябва, бъдете особено внимателни, тъй като това означава, че е време нещо да промените.

Ако нещата ви се нареждат много добре, усещате, че късметът е с вас, тогава означава, че сте на правилния път. Ден за анализ и отделяне на черното от бялото. Доверете се на интуицията си, определете истинските си цели и се противопоставяйте на изкушенията. Избягвайте конфронтациите. Не губете чувството си за хумор, то ще ви помогне достойно да излезете и от сложните ситуации.

Благоприятно време за общуване с близки, роднини, молитва, медитация. Добър ден за търговия и финансови операции, но избягвайте участие в съмнителните мероприятия и вземане на бързи решения.  

Луната е на празен ход от 05:41 часа до 12:57 часа. В този период не предприемайте нищо важно.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати