Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 16.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 16.04.19

Дневен хороскоп – вторник – 16.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Намерете баланса между забавленията и работата

Овен – Днес вие сте в състояние да намерите всевъзможни решения за всеки проблем, а след това да изберете онова, което ще бъде най-ефективно и подходящо. Мозъкът ви ще работи точно като швейцарски часовник, а ръцете ви ще работят акуратно като на касиер в швейцарска банка.

Телец – Този ден може да се нарече идеален за решаване на всякакви въпроси. Ако през първата половина на деня сте предпазливи, втората ще бъде успешна. Хармонично развивайте взаимоотношенията с близките си и ще усетите неограничената подкрепа на хората около вас.

Близнаци – Днес между вас и други хора лесно ще възникват недоразумения. Не се изключват проблеми в партньорството. Причините за неразбирателството могат да бъдат чувства, навици, различни предпочитания, неспазени обещания, парични въпроси.

Рак – Днес мързел, разсеяност, променливост на емоциите могат да попречат на изпълнението на обичайните ви задължения. Ще се почувствате угнетени от обстоятелствата и отговорностите. Незначителните промени в настроението могат да повлияят на самочувствието.

Лъв – Днес трябва да се въздържате от спорове. Не е най-добрият ден за преговори, срещи, пътувания. Трудно и рисковано е да се изгради комуникация с околните. Противоречията могат да достигат критично ниво.

Дева – Върнете се към старите си мечти и планове. Но не правете нищо под влиянието на импулса, особено ако то е свързано с риск и материални разходи. Днес трябва да пазите портфейлите си, чантите, носители на информация. Лош ден за обсъждане на финансови въпроси, вложения, покупки.

Везни – Днес другите ще търсят професионални и други мъдри съвети от вас. Не очаквайте, че всички противоречия могат да бъдат разрешени по мирен път. Избягвайте хората склонни към скандали и разправии.

Скорпион – Колкото повече неща за вършене имате днес, толкова повече настроението ви ще се влоши. Опитайте се да поддържате реда на работното място. Можете да демонстрирате изключителна чувствителност към настроенията и намеренията на хората около вас.

Стрелец – Бъдете нащрек, следете действията си. Отложете всички дела, които не изискват бързо решение, не допускайте физическо и умствено претоварване. Вашата позиция трябва да бъде на изчакване.

Козирог – Събитията ще се развиват динамично и на високо емоционално ниво. Направете това, което е необходимо, но не усложнявайте живота си. Не са изключени разногласия с любимия човек, а съвместното обсъждане на плановете може да прерасне в спорове и кавга.

Водолей – Днес можете да се сблъскате със ситуация с високо напрежение в работния колектив. Малко вероятно е да успеете да примирите противоположните страни и да намерите компромисно решение. Може би е по-добре да не се намесвате.

Риби – Днес сте склонни да приемете отговорностите си много сериозно. Бъдете внимателни обаче и проявете голяма предпазливост - можете да влезете в неловка ситуация, ако се обвържете с някои сериозни задължения.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Човек трябва да живее в настоящето, тоест днес - тук и сега - и в същото време да очаква най-доброто, да има доверие в жизнения план на своето висше Аз. Важно е да не се притеснявате за миналото, което не може вече да се промени и в същото време да не се тревожите за бъдещето.

Намерете баланса между забавленията и работата. Когато денят ви е посветен единствено на работата, разходът ви на енергия не е балансиран, което ви кара да се чувствате изцедени и да жадувате повече храна и напитки, които да повдигнат духа ви. Днес прекарайте известно време както в работа, така и в забавления и се наслаждавайте на умението да балансирате тези две дейности. Всеки ден си отделяйте време за приятни занимания, защото те са важни точно толкова колкото и работата. Живейте балансирано и си позволете да давате и получавате по равно.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети